search
Bizarre Negan-moment in 'The Walking Dead'-finale uitgelegd
Series / Nieuws

Bizarre Negan-moment in 'The Walking Dead'-finale uitgelegd

The Walking Dead seizoen 10 eindigde met een mooi moment voor schurk Negan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jeffrey Dean Morgan gaat in een interview in op de finale van het tiende seizoen van The Walking Dead. Volgens de acteur zit er iets bijzonders in de grijns van zijn personage, Negan.

De aflevering, nummer 22 van seizoen 10, eindigt ermee dat Negan terugkeert naar Alexandria. Daar waarschuwt Carol hem dat Maggie hem zal doden als hij blijft. Helemaal aan het einde van het seizoen staren Negan en Maggie naar elkaar. Hij glimlacht en loopt naar binnen.

Open voor interpretatie
"Dat moment moet wijd open staan voor interpretatie," vertelde Morgan aan Entertainment Weekly. "Het kwam echt tot mij omdat Melissa en ik het op dat moment echt heel leuk hadden. Ik zat echt naar haar te lachen. Tussen de takes door hebben we het geweldig gehad."

Dat moment wordt dus even gereflecteerd in de televisieserie van AMC. Hoe dan ook is dit het moment waarop Negan besluit terug te keren en "niet te buigen voor Maggie. Hij gaat dit gewoon tegemoet treden."

"Ik denk dat die glimlach van hem naar Maggie zijn manier was om dat over te brengen: 'Ik ga niet wegrennen. Ik vlucht niet weg voor jou, hier ben ik'. Ik weet niet of hij dat per se slecht bedoelt, maar duidelijk is dat hij er was."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen