search
'The Walking Dead' kan nog een spin-off krijgen
Series / Nieuws

'The Walking Dead' kan nog een spin-off krijgen

Wellicht dat de serie The Walking Dead een serie rond de Saviors kan krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het verhaal van de Saviors in The Walking Dead is nog niet duidelijk verteld. Met de aflevering Here's Negan werd wel een beetje gehint naar de oorsprong van de schurkengroep in het universum.

Een flashback speelde zich twaalf jaar eerder af. In die flashback van The Walking Dead zagen we hoe Laura, de toekomstige Savior, Negan zijn knuppel gaf. Maar voordat Negan een cultus vormt, stopt de aflevering.

Leider van een groep
In de comics wordt Negan het hoofd van een gevaarlijke groep slechteriken, als hij het getrouwde koppel Dwight en Sherry ontmoet. Die twee zitten niet in de serie, al stelt showrunner Angela Kang dat ze wel min of meer in de serie zouden zitten.

Negan zal waarschijnlijk geen extra oorsprongsverhaal krijgen in de televisieserie The Walking Dead. Maar wat Kang betreft, kan er wel meer:

"Er is nog zoveel om te vertellen tussen het moordmonoloog dat hij vertelt en het moment dat onze helden het pad met hem kruisen," vertelde Kang ooit. "Dus ik hoop echt dat we dat verhaal ooit kunnen vertellen. Alleen is de kans klein dat dit in de vlaggenschipserie gebeurt."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen