Tweede seizoen 'War of the Worlds' binnenkort te bekijken

'War of the Worlds' seizoen 2 snel te bekijken

Het tweede seizoen van deze serie komt er eindelijk binnenkort aan...

Geoffrey Ketels, 13 april 2021 om 18:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor zij die reeds enige tijd wachten op het verschijnen van het tweede seizoen van War of the Worlds. Dat tweede seizoen staat er namelijk binnenkort aan te komen!
Vorig jaar raakte reeds bekend dat de serie War of the Worlds een tweede seizoen zou krijgen. Deze serie was één van de eerste die er in slaagde om de productie terug op te pakken nadat ze even moest worden stilgelegd naar aanleiding van de Coronacrisis. Ondertussen werd bekend gemaakt dat het tweede seizoen eveneens helemaal klaar is om in première te gaan.

Uitgeroeid
De reeks War of the Worlds speelt zich af in een wereld waarin de mensheid in slechts enkele dagen tijd volledig is uitgeroeid door een verwoestende aanval die heeft plaatsgevonden.

De aanval vond plaats nadat astronomen een transmissie hadden ontdekt welke afkomstig bleek van een ander zonnestelsel. De mensen die wel nog in leven zijn gebleven staan voor de moeilijke taak om te overleven in een verwoeste, verlaten wereld.

De première van het tweede seizoen van War of the Worlds zal plaatsvinden op 6 juni 2021. Uiteraard gaat het nieuwe seizoen in première bij EPIX. Het tweede seizoen zal verder bestaan uit acht afleveringen.

Het eerste seizoen van deze reeks is inmiddels in Nederland te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

Lees meer over: War of the Worlds, serie, Fox, series

Populair nieuws