Bekijk hier het schokkende 'Fear the Walking Dead'-moment

Schokkende 'Fear the Walking Dead'-moment onthuld

Heel wat fans van Fear the Walking Dead waren enorm geschrokken door dit moment.

Jim Pedd, 13 april 2021 17:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fear the Walking Dead schokte de fans behoorlijk met de gebeurtenissen in de meest recente aflevering. Vandaag heeft AMC de scène waar zoveel over gesproken wordt in zijn geheel vrijgegeven.
Let dus op: dit moment bevat spoilers!

Gruwelijk moment
John Dorie ontdekte deze aflevering dat Dakota een heel uniek mes gebruikt om een Walker te doden. Hij komt er daardoor achter dat zij Ranger Cameron gedood had. Virginia moffelde dat schandaal onder het spreekwoordelijke tapijt om haar jongere zus te beschermen. Janis, die vastgebonden in het bos werd achtergelaten om verscheurd te worden door Walkers voor een misdrijf dat ze niet gepleegd had, was bijkomende schade.

Hij confronteert Dakota met de kennis, maar zij is vastbesloten. "Ik kan je dit niet voor mij laten verpesten. Je kan dit niet aan andere mensen vertellen", zegt ze met een geweest op hem gericht. Als John onthult dat Dakota een moordenaar is, riskeert ze haar plek in de gemeenschap die Morgan ver weg van Virginia probeert op te bouwen.

Hoewel John daar zijn reden vindt om toch maar in leven te blijven, is het te laat. Ze vuurt zijn pistool af, raakt hem in het hart. Daarna duwt ze hem in de rivier, waar hij overlijdt.

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, John Dorie, Dood

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws