search
''Bridgerton'-ster stopte om heel andere redenen'
Series / Nieuws

''Bridgerton'-ster stopte om heel andere redenen'

Regé-Jean Page stopte volgens Page Six niet om de redenen die hij publiekelijk aangaf.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Regé-Jean Page besloot om niet door te gaan met Bridgerton. Hij kreeg 50.000 dollar per aflevering aangeboden, maar zag van het aanbod af.

Naar buiten toe was de acteur daar erg gracieus over. Hij vertelde het vooral mooi te vinden dat het ging om een rol die voelde alsof het om een miniserie ging. Dat hij niet terug wilde keren was toch wel opmerkelijk gezien het immense succes van de serie. Al in een maand na de première werd de Netflix-serie 82 miljoen keer bekeken, waarmee het de grootste serie ooit van Netflix bleek.

Geen terugkeer
Maar Page keert dus ondanks dat immense succes niet terug voor een nieuwe reeks. Dat had volgens Page Six te maken met het feit dat zijn personage een kleinere rol krijgt.

"Regé keert niet terug naar Bridgerton vanwege creatieve meningsverschillen met Shonda Rhimes en haar team. Hij was niet tevreden met wat gepland stond voor zijn personage in seizoen 2, waarbij hij wel een speler was geweest, maar niet het focuspunt van de serie."

In hoeverre dat klopt is maar de vraag. De serie volgt, net als de boeken waar deze op gebaseerd is, elk seizoen een nieuwe broer of zus van de Bridgerton-familie. Het komende seizoen zien we vooral Anthony, de oudere broer van Daphne.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen