Synopsis crossover 'The Flash' & 'Arrow'

Synopsis crossover The Flash & Arrow

Botert het wel een beetje tussen de twee DC-helden?

Jim Pedd, 14 november 2014 om 11:02

Televisiekanaal The CW heeft de officiële synopsis vrijgegeven voor een tweedelige crossover aflevering tussen Arrow en The Flash. Uit die omschrijving blijkt dat er weer een nieuwe DC-slechterik aan zit te komen. Die blijkt dan ook de reden achter de samenwerking tussen Barry Allen (Grant Gustin) en Oliver Queen (Stephen Amell). Hieronder de synopsis van de eerste aflevering, die komt van The Flash:
”Barry (Gustin) is blij als Oliver (Amell), Felicity (Emily Bett Rickards) en Diggle (David Ramsey) naar Central City komen om een zaak te onderzoeken die te maken heeft met een dodelijke boemerang. Blij met de samenwerking, vraagt Barry aan Oliver of hij hem kan helpen Bivolo (Patrick Sabongui) te stoppen, het meta-mens waar Barry op dit moment achteraan zit. Bivolo zorgt ervoor dat mensen controle over hun emoties verliezen en heeft die vaardigheid gebruikt om banken te beroven. Helaas gaat de superheldensamenwerking niet zo gemakkelijk als Barry verwacht had. Als Oliver zegt dat Barry nog veel te leren heeft, besluit die het tegendeel te bewijzen en gaat hij in zijn eentje achter Bivolo aan. Als die ervoor zorgt dat Barry compleet doordraait, is iedereen in gevaar. De enige die hem ervan kan weerhouden grote schade aan te richten is Arrow. Ondertussen is Iris (Candice Patton) furieus als Eddie (Rick Cosnett) een taskforce samenstelt om The Flash tegen te houden, zijn Joe en Dr. Wells (Tom Cavanagh) het erover eens dat Arrow een slechte invloed heeft op Barry en krijgen Caitlin en Cisco in S.T.A.R. Labs te maken met een nieuwsteam.”

En de tweede aflevering: ”Oliver, Arsenal en Diggle sporen de locatie van de boemerangmoordenaar op, die Digger Harkness (Nick Tarabay) blijkt te heten. Ze zijn al snel verbaasd het op te moeten nemen tegen een A.R.G.U.S. team. Diggle vraagt Lyla waarom A.R.G.U.S. zich hiermee bemoeit, maar ze weet de boot af te houden tot Harkness het gebouw aanvalt, een aantal agenten doodt en het op Lyla voorzien heeft. Arrow voegt zich bij het gevecht en krijgt de hulp van een oude vriend – The Flash. Harkness weet te ontsnappen en Oliver besluit weer samen te werken met Barry, voordat hij Lyla kan bereiken. Als Harkness vijf bommen in de stad plant, die tegelijk moeten ontploffen, komen de teams samen om de stad te redden.”

De tweedelige aflevering is geregisseerd door Glen Winter. Het verhaal is bedacht door Greg Berlanti en Andrew Kreisberg en het scenario geschreven door Ben Sokolowski en Brooke Eikmeier.

Lees meer over: the flash, arrow, the cw, comics, dc, crossover, grant gustin, stephen amell, synopsis, the flash vs the arrow, emily bett rickards, david ramsey, patrick sabongui, candice patton, rick cosnett, tom cavanagh, nick tarabay

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws