search

Ons nieuws van vrijdag 14 november 2014

Kathryn Hahn naast Steve Coogan in comedy-serie 'Happyish'
Series / Nieuws

Kathryn Hahn naast Steve Coogan in comedy-serie 'Happyish'

De actrice was eerder te zien in comedy-films zoals Step Brothers en We're The Millers.

Kathryn Hahn, een actrice die vooral bekend staat om haar opvallende scene-stelende rollen in comedy-films zoals Step Brothers en We're the Millers, heeft de vrouwelijke hoofdrol bemachtigd in Showtime's nieuwe comedy-serie Happyish.

Hahn speelt de rol van Lee Payne, de vrouw van Thom (de eerder aangekondigde Steve Coogan) en moeder van hun zes jaar oude zoontje Julius. De synopsis van de serie luidt als volgt:

Lee, een extreem eerlijke en directe dame, gelooft in het goede van de mens en dat de wereld een betere plek kan zijn. Dat is waarschijnlijk de reden waarom ze zo boos is; we zijn immers niet goed en de wereld kan geen betere plek worden. Ze houdt echter van Thom en Thom van haar, hoewel ze beiden zichzelf niet kunnen uitstaan.

Hahn speelde de rol van Lee Payne in de Happyish-pilot oorspronkelijk eind 2013 tegenover de overleden Philip Seymour Hoffman. De Emmy-genomineerde Ken Kwapis (A Walk in the Woods) zal de serie produceren, alsmede de pilot regisseren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Longmire' krijgt mogelijk vierde seizoen op Netflix
Series / Nieuws

'Longmire' krijgt mogelijk vierde seizoen op Netflix

Het derde seizoen van de geannuleerde serie eindigde nogal abrupt.

Serie Longmire krijgt mogelijk een vierde seizoen op online streamingkanaal Netflix. Volgens TVLine is Netflix in "vergevorderde onderhandelingen" om een extra seizoen te maken van de serie, die afgelopen augustus voor A&E geannuleerd werd. De kijkcijfers waren toen redelijk: de laatste aflevering van het derde seizoen werd nog door 3,7 miljoen mensen bekeken.

De serie eindigde verder met een grote cliffhanger en Netflix wil zoals het al vaker heeft gedaan met geannuleerde series, een laatste seizoen maken. Toch zouden de onderhandelingen niet helemaal soepeltjes lopen, want "er is een kans dat er uiteindelijk geen afspraak gemaakt wordt."

Komt die er wel, dan zou de productie al in maart van start mogen. De serie draait om de sheriff Walt Longmire, die sinds een jaar weduwnaar is en het voor het zeggen heeft in het district Absaroka County in de staat Wyoming. Hij wordt verder achtervolgd door demonen uit het verleden, wat zijn werk er niet bepaald makkelijker op maakt.

Rollen zijn voor Robert Taylor (Sheriff Walt Longmire), Katee Sackhoff (Victoria 'Vic' Moretti), Lou Diamond Phillips (Henry Standing Bear), Bailey Chase (Branch Connally), Cassidy Freeman (Cady Longmire), Adam Bartley (The Ferg) en Louanne Stephens (Ruby).


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
TNT annuleert 'Perception'
Series / Nieuws

TNT annuleert 'Perception'

Na drie seizoenen is het welletjes geweest voor professor Daniel Pierce.

Televisiekanaal TNT heeft besloten te stoppen met serie Perception. De zet maakt deel uit van een vernieuwing die de zender doormaakt onder het nieuwe bedrijfshoofd Kevin Reilly. Aan de kijkcijfers lag het namelijk niet, want de serie trok in zijn derde seizoen nog gemiddeld zo'n 2,8 miljoen kijkers per aflevering. Dat is slechts negen procent minder dan het tweede seizoen.

De serie, waarvan er overigens nog vijf afleveringen uitgezonden worden, had in de hoofdrollen Eric McCormack (Daniel Pierce), Kelly Rowan (Natalie Vincent), Rachael Leigh Cook (Kate Moretti), Arjay Smith (Max Lewicki), LeVar Burton (Paul Haley) en Scott Wolf (Donnie Ryan).

Centraal stond de excentrieke neurochirurg Dr. Daniel Pierce (McCormack), wier onthullende hallucinaties helpen te onthullen wat er achter emoties schuilgaat. Hoewel hij door de FBI is ingeschakeld vanwege zijn meesterlijke begrip van de geest van de mens, maken zijn vreemde en onconventionele visie het moeilijk voor Daniel om nader tot iemand te komen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Justified' seizoen 6
Series / Trailer

Trailer 'Justified' seizoen 6

Gelijk ook het laatste seizoen.

[video_embed]765[/video_embed]
Hierboven kun je kijken naar de trailer van het laatste seizoen van de serie Justified. Deze trailer volgt op een eerdere teaser die afgelopen maand verscheen. Het betreffen beelden uit het zesde en afsluitende seizoen van de serie van de zender FX.

In het laatste dertiendelige seizoen gaat de strijd door tussen de personages Raylan (Timothy Olyphant) en Boyd Crowder (Walton Goggins). Ook Ava Crowder (Joelle Carter) zal haar rol hebben. In het laatste seizoen zijn er gastoptredens van Sam Elliott en Garret Dillahunt.

Seizoen 6 van het Emmy Award-winnende Justified vangt volgend jaar januari aan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Synopsis crossover 'The Flash' & 'Arrow'
Series / Nieuws

Synopsis crossover 'The Flash' & 'Arrow'

Botert het wel een beetje tussen de twee DC-helden?

Televisiekanaal The CW heeft de officiële synopsis vrijgegeven voor een tweedelige crossover aflevering tussen Arrow en The Flash. Uit die omschrijving blijkt dat er weer een nieuwe DC-slechterik aan zit te komen. Die blijkt dan ook de reden achter de samenwerking tussen Barry Allen (Grant Gustin) en Oliver Queen (Stephen Amell). Hieronder de synopsis van de eerste aflevering, die komt van The Flash:

"Barry (Gustin) is blij als Oliver (Amell), Felicity (Emily Bett Rickards) en Diggle (David Ramsey) naar Central City komen om een zaak te onderzoeken die te maken heeft met een dodelijke boemerang. Blij met de samenwerking, vraagt Barry aan Oliver of hij hem kan helpen Bivolo (Patrick Sabongui) te stoppen, het meta-mens waar Barry op dit moment achteraan zit. Bivolo zorgt ervoor dat mensen controle over hun emoties verliezen en heeft die vaardigheid gebruikt om banken te beroven. Helaas gaat de superheldensamenwerking niet zo gemakkelijk als Barry verwacht had. Als Oliver zegt dat Barry nog veel te leren heeft, besluit die het tegendeel te bewijzen en gaat hij in zijn eentje achter Bivolo aan. Als die ervoor zorgt dat Barry compleet doordraait, is iedereen in gevaar. De enige die hem ervan kan weerhouden grote schade aan te richten is Arrow. Ondertussen is Iris (Candice Patton) furieus als Eddie (Rick Cosnett) een taskforce samenstelt om The Flash tegen te houden, zijn Joe en Dr. Wells (Tom Cavanagh) het erover eens dat Arrow een slechte invloed heeft op Barry en krijgen Caitlin en Cisco in S.T.A.R. Labs te maken met een nieuwsteam."

En de tweede aflevering: "Oliver, Arsenal en Diggle sporen de locatie van de boemerangmoordenaar op, die Digger Harkness (Nick Tarabay) blijkt te heten. Ze zijn al snel verbaasd het op te moeten nemen tegen een A.R.G.U.S. team. Diggle vraagt Lyla waarom A.R.G.U.S. zich hiermee bemoeit, maar ze weet de boot af te houden tot Harkness het gebouw aanvalt, een aantal agenten doodt en het op Lyla voorzien heeft. Arrow voegt zich bij het gevecht en krijgt de hulp van een oude vriend "“ The Flash. Harkness weet te ontsnappen en Oliver besluit weer samen te werken met Barry, voordat hij Lyla kan bereiken. Als Harkness vijf bommen in de stad plant, die tegelijk moeten ontploffen, komen de teams samen om de stad te redden."

De tweedelige aflevering is geregisseerd door Glen Winter. Het verhaal is bedacht door Greg Berlanti en Andrew Kreisberg en het scenario geschreven door Ben Sokolowski en Brooke Eikmeier.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.