search
Site updates!
Series / Nieuws

Site updates!

We hebben een aantal nieuwe zaken aan serietotaal toegevoegd.

Het duurde even maar de eerste nieuwe gebruikersfunctionaliteiten zijn geland op serietotaal. We moesten wat keuzes maken de afgelopen maanden m.b.t de verschillende websites van Stillpoint Media en daardoor duurde het helaas wat langer dan gehoopt. Maar de komende maanden hebben we, naast deze uitbreidingen, nog veel meer in petto voor ST!


Wat is er nieuw? Om te beginnen kan je nu een gebruikersprofiel aanmaken. Klik op je naam rechtsboven en dan op "mijn instellingen". Naast standaard zaken als het wijzigen van je wachtwoord en e-mailadres kan je nu ook een avatar uploaden (vanaf volgende week bij je reacties te zien) en het e.a over jezelf vertellen. Daarnaast zijn nu ook je laatste reacties, ratings en reviews te zien voor andere bezoekers van de site.

M.b.t de reviews. Wij hopen dat het aantal gebruikersreviews van series wat gaat groeien. Daarom hebben we nu een unieke pagina voor gebruikersreviews gecreƫerd. Zie bijvoorbeeld deze testreview. Als je een review schrijft krijg je daarvoor nu je eigen podium op serietotaal. Andere gebruikers kunnen bovendien op je review reageren en er een +1 aan geven als zij deze behulpzaam vinden.

Als laatste is er de gloednieuwe tab "activiteit". Daar gaan we alles wat nieuw is op de site bijhouden! Of het nou een rating, reactie, review, artikel of nieuwe serie is, alles komt daar te staan zodat je precies weet-wat-waar gebeurt. We beginnen met de laatste reacties op nieuwsartikelen en nieuwe reviews. Andere update-lijsten zullen de komende 2 weken aan de pagina worden toegevoegd. Als je trouwens even met je muis blijft hangen boven een link krijg je alvast wat informatie (werkt uiteraard niet voor touchscreens)

We hopen dat jullie het wat vinden en gaan snel verder met meer updates!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen