Netflix voegt in de rest van april nog veel series toe

Netflix voegt in de rest van april veel series toe

Check hier alle content die je de komende paar dagen nog nieuw kan verwachten in april.

Jim Pedd, 16 april 2021 om 06:00

De maand april is nu iets meer dan halverwege. Vandaag zetten we de rest van de content op een rij die je kan verwachten de komende paar dagen.
Why Are You Like This (seizoen 1), 16 april: Drie beste vrienden combineren werk, plezier, identiteitspolitiek, daten en wilde avonden stappen in deze vlijmscherpe satire over het leven van twintigers in Melbourne.

Fast & Furious Spy Racers (seizoen 4), 16 april: Een overheidsinstantie zet tienerchauffeur Tony Toretto en zijn avontuurlijke vrienden in om in het criminele straatracecircuit te infiltreren asl undercoverspionnen.

Seraph of the End: Vampire Reign (seizoen 1), 16 april: N aeen dodelijke virusepidemie dienen de paar kinderen die de ramp hebben overleefd als voedsel voor de vampiers die de wereld overnemen. Maar een groepje kinderen vecht terug.

Luis Miguel - The Series (seizoen 2), 18 april: Deze serie vertelt het levensverhaal van de populaire zanger Luis Miguel uit Mexico, die al meer dan vier decennia zijn Latijns-Amerikaanse publiek weet te bekoren.

Izzy's Koala World (seizoen 2), 20 april: Op het Australische Magnetic Island redden de jonge koalaverzorgster Izzy Bee en haar familie schattige dieren in nood en helpen ze om terug te keren naar de natuur.

Zero (seizoen 1), 21 april: Een verlegen tiener die onzichtbaar kan worden, sluit zich aan bij de strijd om zijn buurt te verdedigen, ook al ontsnapt hij liever om zijn artistieke droom na te jagen.

Life in Colour with David Attenborough, 22 april: Deze docuserie verkent de natuur met innovatieve technologie vanuit een fris perspectief, waarbij dieren kleur gebruiken om te overleven en te gedijen in het wild.

Shadow and Bone, 23 april: Duistere krachten spannen samen tegen de wees en kaartenmaker Alina Starkov, die een buitengewone kracht blijkt te hebben en die het lot van haar door oorlog verscheurde wereld kan veranderen.

Fatma (seizoen 1), 27 april: Na een tragische gebeurtenis verandert een onopvallende schoonmaakster in een seriemoordenaar en neemt wraak voor oud leed, terwijl ze haar vermiste man zoekt.

Sexify, 28 april: Een jonge vrouw en haar vrienden verkennen de wereld van intimiteit terwijl ze een seksapp willen lanceren.

The Innocent, 30 april: Een moord wordt per ongeluk gepleegd. Die leidt een man in een donker gat van intriges en moord. Precies als hij liefde vindt, brengt een telefoontje zijn nachtmerrie terug,

Lees meer over: Netflix, april, maandoverzicht

Populair nieuws