search
'Star Wars: Andor' wordt meer dan plastic figuurtjes die omvallen
Series / Nieuws

'Star Wars: Andor' wordt meer dan plastic figuurtjes die omvallen

Stellan Skarsgard gelooft niet zo dat Star Wars echt een franchise voor volwassenen is, lijkt het.

Acteur Stellan Skarsgård speelt een van de hoofdrollen in de serie Star Wars: Andor. Hij legde tijdens een gesprek met The Daily Beast uit waarom hij het zo de moeite waard vond om voor het project te tekenen.

Het is niet bekend welke rol Skarsgård speelt in de televisieserie. We weten enkel dat hij de kans om te werken met showrunner Tony Gilroy al voldoende de moeite waard vond om voor het project te tekenen.

Heel volwassen
"Toen ik Rogue One zag, had het duidelijk een sterke atmosfeer en het leek wat volwassener. En dat viel te danken aan Tony Gilroy, die nu de showrunner is," begon Skarsgård. "Dus hopelijk wordt dit ook meer dan een stel kleine plastic mensen die omvallen."

Daarmee klinkt Skarsgård niet als de grootste Star Wars-fan, maar laat hij impliciet wel weten dat de televisieserie een andere richting in gaat dan andere projecten in de franchise. Bovendien lijkt de serie daarmee ook wat diepgang te hebben die we soms wel een beetje missen in de franchise.

Gilroy nam Rogue One over van Gareth Edwards en gaf de film tijdens die heropnames opnieuw vorm.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen