search
Setfoto's 'Star Wars: Andor' onthullen locatie uit 'Rogue One'
Series / Nieuws

Setfoto's 'Star Wars: Andor' onthullen locatie uit 'Rogue One'

We keren terug naar een bekende locatie uit spinoff-film Rogue One.

Het lijkt erop dat Cassian Andor zich opnieuw achter vijandelijke linies waagt in de nieuwe Disney+-serie Star Wars: Andor. De opnames zijn momenteel volop in gang, wat natuurlijk ook leidt tot de nodige setfoto's.

Op een recent gelekte setfoto zien we een bekende locatie, die verdacht veel lijkt op een locatie uit Rogue One: A Star Wars Story. De opnames voor deze locatie vinden, net als bij Rogue One het geval was, plaats ronde het metrostation Canary Wharf in Londen.

Tweet verwijderd

Cassian is terug
Gezien het verhaal van Star Wars: Andor is dit helemaal niet gek. De serie speelt zich vijf jaar vooraf aan Rogue One af en laat Andors avonturen als spion van de Rebel Alliance zien. Het infiltreren van vijandige bases hoort daar natuurlijk ook bij.

De opnames van de serie werden flink vertraagd door de corona-pandemie, iets waarover Luna zich eerder uitliet tijdens een interview:

"De opnames beginnen langzaam maar zeker weer, maar we hebben geen haast. De pandemie heeft ons echter laten zien dat er prioriteiten zijn in het leven. We moeten voorzichtig en verstandig zijn met hoe we verder gaan."

Star Wars: Andor zal ergens in 2022 te streamen zijn via Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen