Setfoto's 'Star Wars: Andor' onthullen locatie uit 'Rogue One'

Setfoto's 'Andor' onthullen 'Rogue One'-locatie

We keren terug naar een bekende locatie uit spinoff-film Rogue One.

Zilko Tarici, 13 april 2021 om 10:16

Het lijkt erop dat Cassian Andor zich opnieuw achter vijandelijke linies waagt in de nieuwe Disney+-serie Star Wars: Andor. De opnames zijn momenteel volop in gang, wat natuurlijk ook leidt tot de nodige setfoto's.
Op een recent gelekte setfoto zien we een bekende locatie, die verdacht veel lijkt op een locatie uit Rogue One: A Star Wars Story. De opnames voor deze locatie vinden, net als bij Rogue One het geval was, plaats ronde het metrostation Canary Wharf in Londen.

Tweet verwijderd

Cassian is terug
Gezien het verhaal van Star Wars: Andor is dit helemaal niet gek. De serie speelt zich vijf jaar vooraf aan Rogue One af en laat Andors avonturen als spion van de Rebel Alliance zien. Het infiltreren van vijandige bases hoort daar natuurlijk ook bij.

De opnames van de serie werden flink vertraagd door de corona-pandemie, iets waarover Luna zich eerder uitliet tijdens een interview:

"De opnames beginnen langzaam maar zeker weer, maar we hebben geen haast. De pandemie heeft ons echter laten zien dat er prioriteiten zijn in het leven. We moeten voorzichtig en verstandig zijn met hoe we verder gaan."

Star Wars: Andor zal ergens in 2022 te streamen zijn via Disney+.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Star Wars Andor, Diego Luna, Rogue One, Ewan McGregor, Obi Wan Kenobi

Populair nieuws