search
'Longmire' krijgt mogelijk vierde seizoen op Netflix
Series / Nieuws

'Longmire' krijgt mogelijk vierde seizoen op Netflix

Het derde seizoen van de geannuleerde serie eindigde nogal abrupt.

Serie Longmire krijgt mogelijk een vierde seizoen op online streamingkanaal Netflix. Volgens TVLine is Netflix in "vergevorderde onderhandelingen" om een extra seizoen te maken van de serie, die afgelopen augustus voor A&E geannuleerd werd. De kijkcijfers waren toen redelijk: de laatste aflevering van het derde seizoen werd nog door 3,7 miljoen mensen bekeken.


De serie eindigde verder met een grote cliffhanger en Netflix wil zoals het al vaker heeft gedaan met geannuleerde series, een laatste seizoen maken. Toch zouden de onderhandelingen niet helemaal soepeltjes lopen, want "er is een kans dat er uiteindelijk geen afspraak gemaakt wordt."

Komt die er wel, dan zou de productie al in maart van start mogen. De serie draait om de sheriff Walt Longmire, die sinds een jaar weduwnaar is en het voor het zeggen heeft in het district Absaroka County in de staat Wyoming. Hij wordt verder achtervolgd door demonen uit het verleden, wat zijn werk er niet bepaald makkelijker op maakt.

Rollen zijn voor Robert Taylor (Sheriff Walt Longmire), Katee Sackhoff (Victoria 'Vic' Moretti), Lou Diamond Phillips (Henry Standing Bear), Bailey Chase (Branch Connally), Cassidy Freeman (Cady Longmire), Adam Bartley (The Ferg) en Louanne Stephens (Ruby).


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen