'The Undoing' - Dé hitserie uit 2020 om direct te kijken [Blu-ray]

'The Undoing' - Dé hitserie uit 2020 [Blu-ray]

Susanne Bier maakt met Nicole Kidman, Hugh Grant en Édgar Ramírez een nieuwe topper.

Bram de Groot, 17 april 2021 om 13:45

Op HBO verschijnen vele sterke series die vaak ook in de prijzen vallen. Een van de nieuwste successen is The Undoing met grote namen als Nicole Kidman, Hugh Grant en Édgar Ramírez. De serie werd geregisseerd door Susanne Bier, bekend van onder meer de serie The Night Manager en de film Bird Box.
Het eerste seizoen trapte heel degelijk af, maar wist iedere aflevering meer kijkers te trekken. De laatste aflevering noteerde zelfs drie keer zoveel kijkers dan de debuutaflevering. Het zal het overigens wel bij blijven aangezien The Undoing een eenmalige miniserie is.Serie: The Undoing - Miniserie | Aantal discs 2 x Blu-ray | Afleveringen: 6 x ca. 50 - 67 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels DTS-HD 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands | EAN: 5051888256619 | Release: maart 2021 | Met dank aan: Warner Bros. Home Entertainment

De schijven van deze uitgave van The Undoing zitten vastgeklikt in een blauwe Blu-ray keepcase met daaromheen een vergelijkbare insteekhoes. De voorkant laat uiteraard Nicole Kidman en Hugh Grant zien en de achterkant verklapt dat er een aantal extra's op de schijven staan.

Het is fijn dat Warner Bros. deze topserie een Nederlandse Blu-ray uitgave gunt. Zo kun je de show in de beste kwaliteit op je HD-scherm kijken. Het beeld ziet er ook zeer strak en modern uit. De geluidstrack is verder standaard DTS-HD 5.1, maar dat zal de pret niet drukken.

De extra's op de schijf lopen flink uiteen. Als eerste is er Nicole Kidman and Hugh Grant Introduce The Undoing en zie je meer over de realisatie van de serie in Creating The Undoing. Onder The Undoing Revelations maar liefst elf kortere video's die allemaal inzoomen op de uiteenlopende personages in de miniserie.


In The Undoing komt het leven van de rijke New Yorkse therapeut Grace Fraser (Kidman) op zijn kop te staan wanneer haar man Jonathan (Grant) betrokken raakt bij een moordzaak. Zijn mysterieuze gedrag en de ontdekking van zijn minnares brengen zijn huwelijk met Grace in een nog groter gevaar.
Lees meer over: The Undoing, HBO, Nicole Kidman, Hugh Grant, Edgar Ramirez

Populair nieuws