search
'Game of Thrones'-fans zijn woedend op HBO na cryptische tweet
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-fans zijn woedend op HBO na cryptische tweet

Ze eisen dat HBO gewoon een nieuw achtste seizoen maakt van de serie, en hem alsnog goed afrondt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO viert deze maand de tiende verjaardag van Game of Thrones. Maar fans reageren daar niet zo positief op als de zender vermoedelijk gehoopt had.

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat de fantasyserie tot een einde kwam. Maar in plaats van een passend einde voor een van de meest succesvolle series van het decennium, werd de boel nogal wisselend ontvangen.

Kritische fans
De voornaamste kritiek richtte zich op de zes afleveringen die het seizoen telde, in tegenstelling tot de tien van normale seizoenen. Hoewel de afleveringen 80 minuten duurden per stuk, was dat voor fans niet voldoende en voelde het geheel gehaast.

Daardoor vielen bepaalde creatieve beslissingen ook tegen. Zo werd Bran the Broken de heerser van Westeros, en vermoordde Jon Snow zijn geliefde Daenerys, die King's Landing grotendeels verwoest had met haar draak Drogon.

Fans reageren nu dan ook behoorlijk negatief op de berichten van HBO op sociale media om de verjaardag van de hitserie te vieren. Wat hen betreft, moet er gewoon een nieuw achtste seizoen komen om het goed te maken:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen