search
Fan van 'Lucifer'? Check dan deze series op Netflix
Series / Featured

Fan van 'Lucifer'? Check dan deze series op Netflix

We tippen je vandaag vijf series die je zeker moet streamen als je niet kan wachten op het nieuwe seizoen van Lucifer.

Lucifer krijgt nog anderhalf seizoen op Netflix en dan is het gedaan met de avonturen van Lucifer Morningstar. Aangezien we eindelijk weten dat seizoen 5B te zien is vanaf 28 april, is het tijd om eens te kijken wat we in de tussentijd op Netflix kunnen streamen.

Daarvoor wenden we ons tot het Netflix-algoritme, dat ons vijf tips voorschotelt. We zetten ze voor je op een rij.

The Shannara Chronicles: Na de vernietiging van de beschaving worden drie jonge helden de laatste hoop van de aarde als een groot demonenleger de planeet bedreigt.

Teen Wolf: Als een middelbare scholier door een beet in een weerwolf verandert, is hij ineens een steratleet en populair bij de meisjes, maar dat is niet het hele verhaal...

Colony: Als Los Angeles door troepen van buiten wordt ingenomen en een ommuurde stad wordt, riskeren een voormalig FBI-agent en zijn vrouw alles om hun zoon terug te vinden.

Once Upon a Time: In deze fantasyserie wordt een jonge vrouw aangetrokken door een stadje in Maine. Daar ontdekt ze overal elementen uit de sprookjeswereld.

Merlin: Deze familieserie vertelt de legende van koning Arthur: Merlijn arriveert in Camelot waar hij zijn vaardigheden verfijnt om zijn oom te helpen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen