Gerucht: 'The Walking Dead' gaat de oorsprong van de Walkers uitleggen

Legt The Walking Dead het zombievirus uit?

Mogelijk krijgen we eindelijk iets te horen over waar de zombies nou eigenlijk vandaan komen.

Jim Pedd, 19 april 2021 16:54

The Walking Dead bestaat nu meer dan tien jaar. De franchise omvat meerdere televisieseries en er zijn er nog heel wat op komst.
Om zich te onderscheiden van de vele andere films en series rond zombies, hanteert The Walking Dead een aantal vuistregels. Zo worden 'zombies' nooit zo genoemd. En we weten niet waar de uitbraak vandaan komt. Mogelijk komt daar verandering in.

Nieuw gerucht
Volgens Daniel Richtman wil AMC in een toekomstig project onthullen waar het zombievirus vandaan komt. Of het nieuws klopt is natuurlijk maar de vraag, het blijft een verhaal van Richtman, die er niet altijd naast zit, maar soms dus wel. Voorlopig nemen we het met een korrel zout.

Bedenker Robert Kirkman van de franchise heeft altijd geweigerd te onthullen waar het virus vandaan komt. Hij grapte wel meermaals dat het om een infectie gaat die losgelaten is door buitenaardse wezens die de Aarde zouden willen binnenvallen.

Of de oorsprong van het virus nou onthuld wordt of niet, er komt misschien wel een geneesmiddel aan. De CRM blijkt er bijvoorbeeld naar te zoeken en die organisatie krijgt een steeds grotere rol in de komende jaren.
Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: The Walking Dead, Walker, AMC, Virus, Zombievirus, Robert Kirkman

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws