Netflix deelt eerste beelden van nieuwe Harlan Coben serie 'El Inocente'

Netflix deelt eerste beelden van 'El Inocente'

De reeks is alweer de vierde die is gebaseerd op één van de verhalen van Harlan Coben...

Geoffrey Ketels, 19 april 2021 om 19:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Later deze maand verschijnt op Netflix de gloednieuwe serie El Inocente. Heel wat mensen kijken alvast uit naar de komst van deze nieuwe reeks... en dat is niet zonder reden.
Op 30 april vindt op streamingdienst Netflix de introductie plaats van de reeks El Inocente. Op zich zal deze serie bij veel mensen wellicht nog niet meteen erg bekend in de oren klinken. Wanneer we zeggen dat ze is gebaseerd op één van de verhalen van Harlan Coben wordt dat wellicht meteen een ander verhaal.

Eerder verschenen er op Netflix ook reeds andere series die gebaseerd waren op verhalen van Harlan Coben zoals Safe en The Stranger. Ook W głębi lasu hoort in dit rijtje thuis.

The Innocent
Na de lancering van de hierboven aangehaalde series is het nu tijd voor El Inocente. Deze reeks is gebaseerd op het (in het Engels) gelijknamige boek The Innocent. Nu verschijnt ze dus onder de vorm van een Spaanse misdaadserie. Coben is bij het project betrokken als uitvoerend producent. Dit was ook bij de andere reeksen die eerder zijn verschenen voor alle duidelijkheid het geval.

El Innocente vertelt het verhaal van Mateo Vidal. Hij heeft er een gevangenisstraf van 9 jaar opzitten nadat hij tijdens het proberen sussen van een gevecht per ongeluk iemand heeft gedood. Mateo wil zijn leven terug van voor zijn tijd in de gevangenis en dat geldt ook voor zijn vrouw. Of hij daarin slaagt ontdek je vanaf 30 april op Netflix!


Lees meer over: El Inocente, serie, series, Netflix

Populair nieuws