search
Disney+ neemt flink afstand van controversieel acteur Armie Hammer
Series / Nieuws

Disney+ neemt flink afstand van controversieel acteur Armie Hammer

Armie Hammer wordt toch wel een beetje gecancelled dor Disney+ op dit moment.

Armie Hammer bevindt zich op het pad richting de uitgang van Hollywood. De acteur kwam om vrij bizarre redenen in opspraak en nu distantiëren filmbedrijven zich steeds meer van hem.

Hammers carrière liep een enorme deuk op toen hij beschuldigd werd van onder meer kannibalisme en seksueel misbruik van vrouwen. Hij is van diverse projecten ontslagen en zijn agentschap heeft het contract met hem opgezegd. Disney neemt nu ook meer afstand van de acteur.

Bear Grylls
In de serie Running Wild with Bear Grylls zagen we de acteur samen met Grylls duiken. Samen zochten ze naar een verloren smokkelaarsgrot voor de kust van Sardinië. Maar die aflevering is niet meer te zien.

Bekijk je nu het vijfde seizoen, dan slaat Disney+ aflevering vijf over. Disney lijkt overigens op dit moment het enige platform te zijn dat op deze manier afscheid neemt van Hammer. Op Apple TV+ en de Britse dienst NOW TV kan je de aflevering nog gewoon kijken.

Disney heeft overigens eerder ook een aflevering van de serie waarin Gina Carano te zien zou zijn niet vertoond. Daarmee laat The Mouse House duidelijk zien waar het voor staat, al is er heel wat kritiek op dit soort rigoureuze keuzes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen