Netflix hitserie 'The Witcher' seizoen 2 laat nog lang op zich wachten

The Witcher S2 laat nog lang op zich wachten

Het tweede seizoen van The Witcher komt pas over een half jaar uit op Netflix.

Jim Pedd, 22 april 2021 om 17:14

We hebben eindelijk een indicatie van wanneer het tweede seizoen van The Witcher op Netflix te zien zal zijn.
Netflix co-CEO en CCO Ted Sarandos onthulde dat de streamingdienst van plan is om het tweede seizoen in het vierde kwartaal van dit jaar vrij te geven. Gezien het feit dat het eerste seizoen in december debuteerde, gaan we ervan uit dat dit nu ook ongeveer het geval zal zijn.

The Witcher
De opnames van het tweede seizoen van The Witcher zijn gelukkig deze maand afgerond. Dat betekent dat maker Lauren Schmidt Hissrich nu alle tijd heeft om samen met de regisseurs de afleveringen af te maken.

In het tweede seizoen is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer gedood is tijdens de slag om Sodden. Geralt neemt Princess Cirilla daarom mee naar de veiligste plek die hij kent: zijn jeugdhuis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van het Continent strijden om de macht, moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de krachten in haar.

Overigens kunnen we op termijn ook een spin-off serie genaamd The Witcher: Blood Origin verwachten, die duikt in de oorsprong van de Witchers. Ook komt er een animatiefilm, The Nightmare of the Wolf, die kijkt naar het verleden van de mentorfiguur van Geralt, Vesemir.
Bron: Deadline

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Seizoen 2, Lauren Schmidt Hissrich, Henry Cavill, Freya Allen, Anna Anya Chalotra

Populair nieuws