Razend populaire Netflix-serie 'Ginny & Georgia' krijgt een tweede seizoen

Wereldwijd kon de reeks inmiddels reeds rekenen op ettelijke tientallen miljoenen kijkers...

Geoffrey Ketels, 22 april 2021 om 17:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van de Netflix-serie Ginny & Georgia kunnen alvast beginnen uitkijken naar het tweede seizoen. Netflix heeft namelijk officieel aangekondigd dat de populaire reeks een vervolg krijgt.
Voorbije februari ging de serie Ginny & Georgia in première. Ondanks het feit dat Netflix in principe behoorlijk weinig cijfers verstrekt heeft ze voor deze serie een uitzondering gemaakt. Volgens de streamingdienst werd het eerste seizoen van de reeks dan ook in amper 28 dagen bekeken door zomaar even 52 miljoen huishoudens.

Op 24 februari van dit jaar werd het eerste seizoen van Ginny & Georgia gelanceerd op streamingdienst Netflix. De serie vertelt het verhaal van de onhandige Ginny, een 15-jarige die eigenlijk stiekem veel volwassener is dan haar knappe, alleenstaande moeder, Georgia.

Georgia beslist uiteindelijk om samen met haar zoon Austin en natuurlijk ook met Ginny een nieuw leven op te bouwen. Dit gaat ze doen in een pittoresk stadje in New England. Het duurt echter niet lang vooraleer duidelijk wordt dat vluchten van haar verleden voor Georgia alles behalve eenvoudig wordt.

Tweede seizoen
Netflix heeft dus ondertussen officieel aangekondigd dat er een tweede seizoen van de reeks zal verschijnen. Wanneer dat tweede seizoen zal verschijnen is momenteel nog niet bekend. Het eerste seizoen bestond uit in totaal tien afleveringen. De algemene verwachting is echter dat het vervolg wat meer afleveringen zal tellen. Ook dit werd echter nog niet officieel bevestigd.

Heb je het eerste seizoen van deze populaire serie nog niet gezien? Dan kan de onderstaande trailer je alvast een aardig voorsmaakje geven.


Lees meer over: Ginny Georgia, serie, series, Netflix, Netflix serie, Netflix series

Populair nieuws