Sci-fi serie 'Colony' seizoen 3 binnenkort te bekijken op Netflix

'Colony' seizoen 3 verschijnt al snel op Netflix

Fans van de reeks hoeven helemaal niet lang meer te wachten op het vervolg...

Geoffrey Ketels, 22 april 2021 17:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste twee seizoenen van de serie Colony zijn uiteraard reeds enige tijd te bekijken op Netflix. Nu wordt weldra ook het derde deel van de reeks aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd.
De serie Colony was voor het eerst te zien bij USA Network in het jaar 2016. Inmiddels zijn er van de reeks reeds drie seizoenen verschenen. Colony is een serie die zich afspeelt in de toekomst. In die toekomst wordt de Amerikaanse stad Los Angeles bezet door een buitenaardse macht. Voor verschillende mensen geldt dat ze samenspannen met de vijand terwijl anderen zich weer net proberen te verzetten.

Colony vertelt het verhaal van de voormalige FBI agent Will Bowman. Hij stelt alles in het werk om niet alleen zichzelf, maar ook zijn vrouw en de rest van zijn familie te beschermen. Omwille van die reden beslist hij op een zeker ogenblik om de handen in elkaar te slaan met de autoriteiten. Hij krijgt de lastige opdracht om het snel groeiende verzet de kop in te drukken.

Derde seizoen
Op moment van schrijven zijn de eerste twee seizoenen reeds te bekijken bij streamingdienst Netflix. Nu is het de beurt aan het derde seizoen. Deze verschijnt op 2 mei op de streamingdienst. Dit derde seizoen bestaat uit dertien afleveringen.

Wil je alvast graag een voorsmaakje krijgen van wat je allemaal kan verwachten van het derde seizoen van deze reeks? Dan is het de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken.


Lees meer over: Colony, serie, series, Netflix, USA Network

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws