Gaat er misschien toch een 'Hannibal' seizoen 4 komen?

'Hannibal'-cast wil echt nog een 4e seizoen maken

Als de cast en crew de kans krijgen, dan wordt er een nieuw seizoen gemaakt.

Jim Pedd, 22 april 2021 om 17:24

In 2015 was de finale van Hannibal te zien. Het derde seizoen van de serie eindigde met een cliffhanger, want we zagen niet hoe het precies af liep met Dr. Hannibal Lecter en Will Graham.
Vandaag spreekt acteur Mads Mikkelsen, jarenlang te zien als Hannibal, weer over de serie. Volgens hem hoeven fans zich in elk geval geen zorgen te maken over de toewijding van de cast aan de show. Die wil dolgraag terugkeren voor een nieuwe reeks.

Nieuw seizoen
"Het werk aan de serie was zwaar, want we draaiden lange dagen en de scenario's kwamen vaak pas laat binnen," begon Mikkelsen tegenover Vulture over een mogelijk vierde seizoen.

"Wat we deden was ook erg gedurfd. De teksten waren niet altijd even makkelijk, het dialoog draaide om de betere kunst, om muziek. En je moest Japans, Hongaars en woorden leren waar je nooit van gehoord had. En je moest het binnen twee uur doen, omdat het allemaal te laat binnenkwam."

"Dat gezegd hebbende, zou ik het geweldig vinden om terug te keren. Iedereen wil het, zelfs al is het maar voor één seizoen. We willen allemaal dat [bedenker Bryan Fuller] de kans kan krijgen om het op een goede manier af te ronden."
Bron: Vulture

Lees meer over: Hannibal, Mads Mikkelsen, Hugh Dancy, Bryan Fuller

Informatie over de serie: Hannibal

Populair nieuws