Fan van 'The Boys'? Check dan deze series op Netflix

Fan van The Boys? Check dan deze series op Netflix

Netflix heeft heel veel toffe series, ook voor fans van The Boys.

Jim Pedd, 22 april 2021 om 17:30

Amazon-serie The Boys weet erg goed te scoren. De serie zet het superheldengenre op z'n kop, en is een stuk gruwelijker dan je misschien gewend bent van superheldenseries en -films. Gelukkig heeft Netflix ook een hele rits series om te tippen aan fans van The Boys. We zetten ze op een rij!
The Umbrella Academy: Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.

Titans: Batmans ex-partner Dick Grayson is een eigen weg ingeslagen en komt enkele jonge helden met problemen tegen. Ze hebben een mentor nodig.

Legends of Tomorrow: Een mysterieuze 'tijdmeester' uit de toekomst brengt een onwaarschijnlijk team van superhelden en misdadigers op de been om de wereld te redden van een gevaarlijke superschurk.

The Flash: In deze superheldenserie ontwaakt een forensisch expert uit een coma. Hij blijkt verbazingwekkende nieuwe krachten te hebben die hij inzet om de stad te beschermen.

The Punisher: Een voormalig marinier wil de criminelen straffen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn gezin. Maar hij raakt verstrikt in een militaire samenzwering.

Lees meer over: The Boys, Amazon, Netflix, The Umbrella Academy, TItans, Legends of Tomorrow, The Flash, The Punisher

Populair nieuws