search
Voetbalfans opgelet! Eerste trailer serie 'Maradona: Blessed Dream'
Series / Nieuws

Voetbalfans opgelet! Eerste trailer serie 'Maradona: Blessed Dream'

De serie verschijnt later dit jaar exclusief op de streamingdienst Amazon Prime Video...

Geoffrey Ketels
Reeds verschillende jaren is er gewerkt aan de reeks Maradona: Blessed Dream. De lancering van de serie komt nu echter toch wel aanzienlijk dichterbij. Amazon heeft namelijk de langverwachte teaser trailer gelanceerd.

De teaser trailer maakt meteen duidelijk wat we in grote lijnen kunnen verwachten van de reeks. De biografische serie werd geproduceerd door BTF Media. Dit is echter gebeurd in coproductie met Dhana Media en Latin We. De opnames voor de reeks zijn gebeurd in verschillende landen. Het gaat hierbij om Argentinië, Spanje, Italië, Mexico en Uruguay.

Tien afleveringen
De serie Maradona: Blessed Dream bestaat in totaal uit tien verschillende afleveringen van telkens één uur. In deze afleveringen zouden de belangrijkste momenten uit niet alleen de carrière, maar ook uit het leven van de ooit zo populaire voetballer worden getoond.

De hoofdrollen in de reeks zijn weggelegd voor Nazareno Casero, Juan Palomino en Nicolas Goldschmidt. Zij zijn verantwoordelijk voor het portretteren van zowel het leven als de carrière van Maradona. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van wat deze serie allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande teaser.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen