search
Verrassing: 'Master of None' komt volgende maand eindelijk met een derde seizoen
Series / Nieuws

Verrassing: 'Master of None' komt volgende maand eindelijk met een derde seizoen

Deze had je vast niet aan zien komen na bijna vijf jaar stilte over de hitserie.

De serie Master of None kwam in 2017 met zijn tweede seizoen. Sindsdien is het stil gebleven rond de serie, maar nu krijgen we eindelijk een derde reeks. En die is sneller te zien dan je wellicht zou denken.

De Netflix-komedie volgt Dev Shah, een jonge acteur die worstelt met zijn pogingen door te breken als acteur. De rol wordt gespeeld door Aziz Ansari, die er een Golden Globe voor won en zelfs twee Emmy Awards voor het schrijfwerk. Maar nadat het tweede seizoen te zien was, bleek Ansari te twijfelen over de mogelijkheid van een derde seizoen.

Dat komt er!
Interessant is dat Netflix deze maand zijn lijst vrijgaf met alle content die in mei verschijnt. Op die lijst vonden we ook Master of None.

Er is helaas geen aanvullende informatie over het nieuwe seizoen. Zo heeft Netflix geen precieze releasedatum bekend gemaakt. Wel wisten we dat de serie in januari begon met de opnames van het seizoen in Londen. Die hadden eigenlijk vorig jaar moeten beginnen, maar toen brak de coronapandemie uit.

Het tweede seizoen eindigde met een open einde, waarbij we Dev en zijn liefje Francesca samen in bed zagen liggen en behoorlijk sceptisch naar elkaar zagen kijken.



Aanbevolen artikelen