search
Dan toch een derde seizoen voor Master of None?
Series / Nieuws

Dan toch een derde seizoen voor Master of None?

Al moeten we daar wellicht nog even op wachten...

Geoffrey Ketels

Eerder verscheen hier op Serietotaal reeds een nieuwsbericht waarin er melding van werd gemaakt dat het derde seizoen van de Netflix serie 'Master of None' aan een zijden draadje hing. Tot dusver is er nog steeds geen officiële aankondiging van een nieuw seizoen, maar het zou niet Netflix zijn die twijfelt. Aziz Ansari zou namelijk hebben laten uitschijnen dat een vervolg op de reeks er pas komt wanneer de tijd er rijp voor is.


Het was uiteindelijk actrice Lena Waithe die met enkele uitspraken voor nieuw voer voor discussie zorgde. Zij liet zich in een interview immers het volgende ontglippen; "Ik denk dat Ansari de reeks benadert zoals een stand-up comedy. Je kan niet zomaar elk jaar uitpakken met een special, want dan is het geen special meer. Ik denk dat zowel hij als Alan (co-creator) er voor willen zorgen dat ze over genoeg imponerend materiaal beschikken om een derde seizoen te maken".

Bovenstaande is eigenlijk vrij logisch. Master of None gebruikt namelijk het materiaal uit het leven van de schrijvers van de reeks. Dit zou betekenen dat er eerst nieuwe levenservaringen vereist zijn vooraleer er kan worden gewerkt aan een eventueel vervolg. Toch doet de stelling van Waithe vermoeden dat er nog hoop is voor de reeks, al kan een eventueel nieuw seizoen nog wel even op zich laten wachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen