Is er nu al een reünie voor 'The Big Bang Theory' mogelijk?

Nu al reünie voor 'The Big Bang Theory'?

Actrice Mayim Bialik is er behoorlijk duidelijk over: het is er nu te vroeg voor.

Jim Pedd, 23 april 2021 om 09:18

Voorlopig hoef je niet te hopen dat er een reünie van The Big Bang Theory komt. Actrice Mayim Bialik vindt het daar op dit moment veel te vroeg over.
In 2018 bleek dat de serie ermee zou stoppen. Dat gebeurde vlak voordat men zou gaan beslissen over de productie van een eventueel twaalfde seizoen. Dat kwam er niet omdat acteur Jim Parsons, die Sheldon speelde, er niet meer mee door wilde. Het was voor iedereen een verrassing.

Geen nieuw seizoen
Tijdens een interview met Insider vertelde Bialik over de kans op een reünie van The Big Bang Theory/i]. Hoewel ze wel zou willen, vindt ze het daar te vroeg voor op dit moment. Ook zijn er geen plannen voor volgens haar:

[i]"Kijk, ik denk dat het nog te vroeg is, denk je niet? Ik heb er in ieder geval niets over gehoord en ik voel mij vooral heel erg gelukkig dat ik samen kan blijven werken met Jim Parsons als producent"
, vertelde de actrice.

Daarmee heeft ze ook een punt, want de serie kwam pas twee jaar tot een einde. Door nu al de cast weer samen te brengen, forceert men het misschien. Daar komt ook bij dat de castleden nu vooral bezig zijn met het opbouwen van een nieuwe carrière buiten deze megahit.
Bron: Insider

Lees meer over: The Big Bang Theory, Mayim Bialik, CBS, Jim Parsons

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws