'Star Wars: The Acolyte' brengt iconische Sith tot leven

'Star Wars: The Acolyte' brengt Sith tot leven

In de serie Star Wars: The Acolyte zou Darth Revan zijn live-action debuut maken.

Jim Pedd, 23 april 2021 12:31

In de zeer populaire game Star Wars: Knights of the Old Republic, draait het onder meer om een Sith: Darth Revan. Die is nog niet in live-action te zien geweest, maar zou nu wel te zien kunnen zijn.
Kessel Run Transmissions, een fansite die behoorlijk goede bronnen binnen productiebedrijf Lucasfilm heeft, meldt dat Darth Revan zijn live-action debuut gaat maken. Hij zou als hologram te zijn in de serie The Acolyte. Het idee is om op die manier een soloproject op te zetten, zoals dat ook gebeurde rond de heldin Ahsoka Tano.

Darth Revan
"Als je fan bent van Knights of the Old Republic: Darth Revan komt heel snel in een Disney+-project naar het canon. Ze gaan in het post-Mando-tijdperk heel veel Sith-personages pushen. Dat wordt onderdeel van de grote plannen van Disney met Disney+, beginnende met The Acolyte".

In het canon is Darth Revan een voormalig Jedi, die duizenden jaren voor de Skywalker-saga leefde. Hij werd een van de meest krachtige Sith in de geschiedenis, compleet met oorlogsplannen om het sterrenstelsel te veroveren.

De serie The Acolyte speelt zich honderden jaren na de val van de oude republiek af, en dus ver na de tijd van Revan.
Bron: The Direct

Lees meer over: Star Wars, Darth Revan, The Acolyte, Lucasfilm, Disney Plus

Populair nieuws