Fan van 'Shadow and Bone'? Check dan deze series op Netflix

Fan van 'Shadow and Bone'? Check dan deze series

Vandaag zetten we vijf series voor fans van Shadow and Bone op een rij.

Jim Pedd, 26 april 2021 12:34

Netflix scoort op dit moment enorm met de serie Shadow and Bone. Mocht je al klaar zijn met het eerste seizoen, en eigenlijk zin hebben in meer, dan hebben we vijf series die Netflix aanraadt.
Voor de lijst gebruiken we het algoritme van Netflix, dat actief kijkt naar soortgelijke series.

The 100: Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is.

The One: Alles draait om liefde en leugens als een DNA-onderzoeker een nieuwe manier ontdekt om de ideale partner te vinden, en een gewaagde nieuwe datingservice ontwikkelt.

The Irregulars: Een groep buitenbeentjes onderzoekt een reeks bovennatuurlijke misdaden in Victoriaans Londen voor dr. Watson en zijn schimmige partner, Sherlock Holmes.

Lucifer: De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

Colony: Als Los Angeles door troepen van buiten wordt ingenomen en een ommuurde stad wordt, riskeren een voormalig FBI-agent en zijn vrouw alles om hun zoon terug te vinden.
Lees meer over: Netflix, Shadow and Bone, Colony, Lucifer, The Irregulars, The One, The 100, Tips

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws