'Shadow and Bone'-makers willen dolgraag tweede seizoen

Shadow and Bone-makers willen dolgraag 2e seizoen

Nu moet Netflix nog even akkoord gaan met de vernieuwing van Shadow and Bone.

Jim Pedd, 24 april 2021 om 16:35

Shadow and Bone is sinds deze week te zien op Netflix. De serie brengt de Grishaverse-boeken van Leigh Bardugo tot leven.
Bardugo laat nu al weten helemaal uit te kijken naar een vervolg. "Ik bedoel, daar hebben we zeker wel plannen voor! Maar het is niet aan ons of we die mogen uitvoeren. Maar we hebben veel plannen en veel boeken met genoeg materiaal. Zoals mijn lezers wel van mij weten, houd ik van een goede cliffhanger. Ik wil dat je tevreden bent aan het einde van het verhaal, maar ook wanhopig verlangt naar meer."

Nog een seizoen
"Ik geloof dat ik vooral wilde zeggen: 'Ik daag je uit niet nog een seizoen te bestellen, Netflix'," voegde schrijver Eric Heisserer daaraan toe.

"Dat is een behoorlijk eng spelletje dat je daar speelt," lachte Bardugo.

"Een doodeng spelletje, en ik denk dat ik dat niet zou moeten doen, maar je ziet waar we zijn beland," aldus Heisserer die het er inderdaad wel mee eens was.

Shadow and Bone speelt zich af in een door oorlog verscheurde wereld. We zien de soldaat en wees Alina Starkov die blijkt te beschikken over een immense kracht. Een kracht die de sleutel kan zijn in het bevrijden van haar land.
Bron: CB

Lees meer over: Shadow and Bone, Netflix, Leigh Bardugo, Eric Heisserer

Populair nieuws