search
'The Falcon and The Winter Soldier' loste dit mysterie niet op
Series / Featured

'The Falcon and The Winter Soldier' loste dit mysterie niet op

De serie The Falcon and The Winter Soldier liet nog een aantal vragen openstaan voor Marvel-fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Falcon and The Winter Soldier kwam vorige week vrijdag tot een einde. Er waren heel uiteenlopende reacties op de laatste aflevering uit de serie, waarvan een deel zich in negatieve zin richtte op een belangrijk mysterie.

The Falcon and The Winter Soldier draait in essentie om de opvolging van Captain America en is in principe de reis van Sam Wilson. Hij is Falcon, maar wordt Captain America. Daarmee volgt hij Steve Rogers op en we weten niet hoe het met hem zit.

Op de maan?
In de serie proberen verschillende personages aan Sam te ontfutselen hoe het ervoor staat met Steve Rogers. Mensen geloven dat hij op de maan leeft, maar daar lacht Sam alleen maar om.

De vraag is nog altijd wat er met Steve Rogers gebeurd is. Als hij nog zou leven, zou je denken dat Sam hem wel bezocht zou hebben voor raadgeving. Of is Steve Rogers dood? Als dat het geval is, zou je denken dat zijn begrafenis ofwel extreem geheim was, of dat het een grootse publieke gebeurtenis zou zijn geweest. En als dat het geval was, zou het geen vraag meer moeten zijn of Steve nog leeft.

Gelukkig komt er een antwoord: er komt een vierde Captain America-film. Bovendien lijkt Marvel Studios nog een film te maken rond Steve Rogers.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen