Hoe 'The Falcon and The Winter Soldier' deze onthulling geheim hield

Hoe Falcon and Winter Soldier geheimen hield

Actrice Julia Louis-Dreyfus onthulde hoe haar personage Val geheim bleef.

Jim Pedd, 26 april 2021 om 10:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Falcon and The Winter Soldier zit vol nieuwe ontwikkelingen. De Marvel-serie is voorbij, en liet in de vijfde aflevering een bijzondere vrouw zien, gespeeld door actrice Julia Louis-Dreyfus.
Dat Louis-Dreyfus in de serie te zien was, wist eigenlijk niemand. Dat is behoorlijk knap, want gewoonlijk lekken dit soort dingen altijd uit, vooral bij een actrice met zo'n grote staat van dienst. Maar Marvel slaagde erin het geheim te houden. Hoe?

Geheimhouding bij Falcon
Op Twitter onthulde Julia Louis-Dreyfus hoe Marvel Studios haar aanwezigheid op de set geheim wist te houden. Het blijkt dat ze elke keer als ze de set op moest, een zwarte mantel droeg om haar identiteit te veranderen.

Hoewel het misschien wat overdreven oogt, kennen we Marvel Studios wel als een studio die dit soort tactieken gebruikt om te voorkomen dat er spoilers uitlekken. En het werkt:The Falcon and The Winter Soldier komt in aanmerking voor een tweede seizoen, zoveel liet Marvel Studios al weten. Of dat seizoen er ook echt komt is nog niet zeker, maar zal onder meer afhangen van de uiteindelijke prestaties van de serie op Disney+ en een eventueel verhaal.
Lees meer over: The Falcon and The Winter Soldier, Julia Louis Dreyfus, MCU, Marvel Studios

Populair nieuws