search
Videoband 'Sabrina the Teenage Witch' leidt tot arrestatiebevel
Series / Nieuws

Videoband 'Sabrina the Teenage Witch' leidt tot arrestatiebevel

Een vrouw die een videoband nooit terugbracht, bleek te maken te krijgen met een arrestatiebevel.

Een Texaanse vrouw sprak met media over een zaak die ze aan haar broek kreeg van een videotheek. De crux? Een videoband van Sabrina the Teenage Witch die ze nooit teruggebracht zou hebben.

De zaak speelt nu pas, maar begon in 1999 toen Movie Place in Norman, Oklahoma haar ervan beschuldigde een videoband gehuurd te hebben en die nooit teruggebracht had. Ze stelt zelf dat ze die nooit gehuurd had, maar Movie Place zou wel aangifte hebben gedaan.

Een arrestatiebevel
Het arrestatiebevel is jaren oud, en nooit uitgevoerd. Toen Caron McBride haar achternaam wilde veranderde (na haar huwelijk), kwam ze erachter dat er een arrestatiebevel uitstond voor haar. Dat had te maken met de videoband die ze geleend zou hebben en niet teruggebracht zou hebben.

"Het deed mij en mijn familie vreselijk veel pijn," vertelde McBride. "Het maakt mij, des te meer ik erover denk, alleen maar bozer."

Gelukkig is de zaak allang verlopen en besloot de Amerikaanse politie er niets mee te doen. Ook is de zaak van het strafblad van McBride gehaald, die zelf denkt dat het haar misschien kansen in haar carrière gekost heeft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen