'Shadow and Bone'-ster vindt dit het meest duistere moment van de Darkling

'Shadow and Bone'-ster over het duisterste moment

Ben Barnes ziet wel een heel duidelijk moment waarop zijn personage echt een schurk is.

Jim Pedd, 28 april 2021 om 11:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix-serie Shadow and Bone is sinds afgelopen vrijdag te streamen. In de serie volgen we Alina Starkov, een kaartenmaker voor het leger, die erachter komt dat ze superkrachten heeft waarmee ze de wereld kan redden.
Al snel raakt Alina verzeild in een gevaarlijk web van geheimen, bedrog en tragedies. In het centrum daarvan staat het personage van acteur Ben Barnes, de Darkling. De acteur heeft een duidelijk moment waarop hij vindt dat zijn personage echt een schurk is.

Een schurk zijn
Tijdens een interview met The Hollywood Reporter zegt Barnes dat hij een heel specifiek moment vroeg in het seizoen ziet als het ergste:

"Het ergste dat hij in heel het verhaal doet, is dat hij de kennis van Mal gebruikt - namelijk dat Alina van blauwe irissen houdt - om haar die vervolgens te geven," aldus Barnes. "Daar werd ik echt misselijk van, want het is het duidelijkste moment waarop je ziet wie hij is, namelijk iemand die mensen manipuleert. Toen ik de rol in de serie zag, dacht ik eerst: 'ik wil geen schurk spelen, ik wil een goeierik zijn'."

Toch tekende hij voor de serie en speelt hij de rol van de Darkling met verve! Shadow and Bone is nu te streamen op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Shadow and Bone, Netflix, Leigh Bardugo, Ben Barnes

Populair nieuws