search
'Peaky Blinders' opnames voor seizoen 6 stilgelegd
Series / Nieuws

'Peaky Blinders' opnames voor seizoen 6 stilgelegd

De opnames van het zesde seizoen van de populaire reeks zijn tijdelijk stilgelegd...

Geoffrey Ketels
Slecht nieuws voor fans van de serie Peaky Blinders de opnames van het zesde seizoen zijn namelijk voorlopig stilgelegd.

In januari van dit jaar werden de opnames voor het zesde en tevens ook laatste seizoen van de serie Peaky Blinders opnieuw opgestart. Dit nadat ze in maart van vorig jaar moesten worden stopgezet vanwege het Coronavirus. Goed nieuws zou je denken, maar slechts drie maanden later is datzelfde vervelende virus terug verantwoordelijk voor het stilleggen van de productie.

"De opnames van de reeks werden stilgelegd omdat één van de medewerkers er op werd betrapt een valse Coronatest te hebben afgelegd. De persoon in kwestie werd inmiddels, net als de personen met wie hij in contact is gekomen, verplicht om in zelfisolatie te gaan. Een vervolgtest heeft ondertussen een negatief resultaat opgeleverd. We verwachten dus dat we binnen de kortste keren de productie terug kunnen hervatten". Dit aldus een woordvoerder in een interview aan de Daily Mail.

Helen McCrory
Het is tot dusver (alweer) een bewogen jaar geweest voor Peaky Blinders. Eerder dit jaar overleed namelijk actrice Helen McCrory. Zij speelde in de reeks de rol van Aunt Polly.

Aan het begin van het jaar werd door Stephen King aangekondigd dat de serie helemaal terug was, maar dat het zesde seizoen wel het laatste zou zijn. Goed en slecht nieuws tegelijkertijd dus!

Wanneer het zesde en laatste seizoen van de reeks precies te zien zal zijn is tot dusver nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen