search

Ons nieuws van donderdag 29 april 2021

Disney+ voegt in mei 13 series nieuw toe
Series / Featured

Disney+ voegt in mei 13 series nieuw toe

Het wordt een leuke maand op Disney+, met deze gave nieuwe toevoegingen.

De maand mei wordt behoorlijk druk op Disney+. Laten we maar meteen in de nieuwe rits series die wordt toegevoegd duiken.

Star Wars: The Bad Batch (5 mei): In deze animatieserie volgen we de experimentele klonen genaamd de Bad Batch. Na Order 66 moeten zij hun weg zien te vinden in een snel veranderend universum.

Angel seizoen 1-5 (7 mei): Een eeuwenoude vampier met een verleden, Angel, heeft het Californische stadje Sunnydale verlaten om zich te vestigen in de City of Angels. Daar probeert hij de stad te beschermen tegen demonen.

Station 19 (7 mei): Andy Herrera is opgegroeid op Station 19 in Seattle en een zelfverzekerde brandweervrouw die ook de dochter is van Pruitt Herrera, het formidabele hoofd van de brandweerkazerne. Samen ondernemen ze heel wat missies om mensenlevens te redden.

High School Musical: The Musical seizoen 2 (14 mei): De cast komt weer bij elkaar om dit keer te spelen in een versie van Disney-klassieker Belle en het Beest.

New Girl seizoen 1-57(14 mei): In deze komedieserie volgen we Jess Day. Zij gaat uit elkaar met haar vriendje en zoekt een nieuwe woning. Die vindt ze online, waarna ze intrekt bij drie vrijgezelle jongens die ze nooit eerder ontmoet had. Dat leidt tot heel wat bijzondere situaties!

War of the Worlds (14 mei): Astronomen ontdekken buitenaards leven, waarna de mensheid bijna geheel uitgeroeid wordt. De paar overlevers moeten in leven zien te blijven in een verlaten wereld, waar buitenaardse wezens jacht maken op de paar overgebleven mensen.

Sadie Sparks (14 mei): Sadie vindt een tovenaarshoed, die tot haar verbazing geleverd wordt met daarin het magische konijn Gilbert, dat assistent was van de beroemdste tovenaar in de geschiedenis.

Marvels MODOK (21 mei): Na jarenlang geen controle over de wereld te hebben gekregen en gestreden te hebben tegen superhelden, is MODOK verwijderd uit het bedrijf AIM. Dat leidt tot zware situaties.

Star seizoen 1-3 (21 mei): Drie vrouwen met verschillende achtergronden komen samen en vormen een succesvolle muzikale groep. Ze vinden troost in het gezelschap van elkaar.

Rebel (28 mei): Deze serie kijkt naar het leven van de echte Erin Brokovich, die een rechtszaak in gang zette tegen een groot nutsbedrijf.

Bob's Burgers seizoen 1-10 (28 mei): Bob's Burgers gaat over Bob Belcher, een restauranthouder die samen met zijn vrouw en drie kinderen een burgerrestaurant leidt. Dat zorgt voor bijzondere continue conflicten.

Disney's Launchpad (28 mei): In deze serie krijgen we zes Original shorts te zien, met als doel om ondervertegenwoordigde stemmen een podium te geven.

A Teacher (28 mei): Deze miniserie volgt Claire, lerares op een middelbare school. Zij is niet blij met haar huwelijk en zoekt een connectie, die ze vormt met student Eric.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' onthult zwaardvechtende held
Series / Video/clip/featurette

'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' onthult zwaardvechtende held

Amazon Prime Video komt dit jaar ergens met deze epische fantasyserie.

Amazon heeft de eerste blik op een van de hoofdpersonen van The Wheel of Time vrijgegeven. Het beeld toont ons Lan Mandragoran.

De serie The Wheel of Time is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Robert R.R. Jordan. In een nieuwe, zes seconden durende teaser voor het eerste seizoen, horen we iemand vertellen dat Lan denkt alles te weten, maar dat hij eigenlijk geen idee heeft. Vervolgens zien we hem met een zwaard inhakken op een onzichtbaar wezen.

The Wheel of Time
Lan is een van de hoofdpersonen van The Wheel of Time en verbonden aan Moiriane Damodred. Hij wordt gezien als een van de beste zwaardvechters van het land en staat bekend als een sterk leider.

Bovendien is Lan een zogenaamde Warder. Dat betekent dat hij sneller kan genezen dan normale mensen, sterker en sneller is, en ook lange tijd zonder eten of slaap kan. In de serie wordt hij vrij snel een mentorfiguur voor hoofdpersoon Rand en leert hij hem omgaan met het zwaard. De rol van Lan wordt gespeeld door Daniel Henney.



De Amazon-serie is sinds 2018 in de maak en belooft behoorlijk episch te worden. In de serie volgen we een man die erachter komt dat hij mogelijk de messias van zijn wereld is. Hij moet proberen de boel te redden van de Dark One, maar daarmee mogelijk ook de wereld vernietigen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vincent Kartheiser is Scarecrow in 'Titans' seizoen 3
Series / Nieuws

Vincent Kartheiser is Scarecrow in 'Titans' seizoen 3

Acteurs als Cillian Murphy en John Noble namen de rol van Jonathan Crane eerder voor hun rekening.

Vincent Kartheiser (Mad Men, Angel) is de nieuwste toevoeging aan de cast van het derde seizoen van HBO Max-serie Titans.

Kartheiser zal de rol spelen van de bekende Batman-schurk Jonathan Crane, alias Scarecrow.

In deze versie is Crane een voormalige gevangene van Arkham Asylum die Gotham City terroriseerde met toxisch materiaal en de angsten van zijn vijanden ermee uitbuit. Nu werkt hij als 'profiler' en adviseur voor de politiemacht van Gotham.

Vaste prik in het Bat-universum
Het personage Scarecrow/Jonathan Crane is door de jaren heen in heel wat Batman-gerelateerde projecten opgedoken. Zo zagen we Cillian Murphy als Scarecrow in Christopher Nolans Dark Knight-films, Charlie Tahan en David W. Thompson in Gotham en hoorden we Henry Polic II en Jeffrey Combs in geanimeerde Batman-series, en John Noble in de videogame Batman: Arkham Knight.

Kartheiser is in de serie te zien naast acteurs als Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft, Ryan Potter en Conor Leslie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volledige seizoen van 'New Girl' binnenkort te streamen op Disney+
Series / Nieuws

Volledige seizoen van 'New Girl' binnenkort te streamen op Disney+

De reeks verdween eerder van Netflix en zal nu dus verschijnen op Disney+...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie New Girl was eerder terug te vinden in het aanbod van streamingdienst Netflix. In 2019 werd ze echter van de streamingdienst verwijderd. Nu is de reeks binnenkort terug te streamen.

De afleveringen van deze serie zijn natuurlijk in eerste instantie afkomstig van Fox. Gedurende lange tijd waren ze echter (ook) te bekijken bij Netflix. Daar verdween de serie uit het aanbod in de loop van het jaar 2019. Disney+ heeft nu dus het stokje overgenomen.

14 mei
Vanaf 14 mei zullen alle afleveringen van New Girl te bekijken zijn bij Disney+. De serie ging voor het eerst in première in het jaar 2011. In 2018 werd het zevende en laatste seizoen gelanceerd.

Wanneer we alle verschenen seizoenen bij elkaar gaan optellen betekent dat, dat we uitkomen op een totaal van 150 afleveringen.

De serie New Girl vertelt het verhaal van Jess Day. Jess is een lieve, maar een beetje een aparte vrouw. Nadat haar relatie is stukgelopen beslist ze om samen te gaan wonen met... drie vrijgezelle mannen. Of dat wel goed komt kan je dus binnenkort ontdekken op Disney+!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Peaky Blinders' opnames voor seizoen 6 stilgelegd
Series / Nieuws

'Peaky Blinders' opnames voor seizoen 6 stilgelegd

De opnames van het zesde seizoen van de populaire reeks zijn tijdelijk stilgelegd...

Geoffrey Ketels
Slecht nieuws voor fans van de serie Peaky Blinders de opnames van het zesde seizoen zijn namelijk voorlopig stilgelegd.

In januari van dit jaar werden de opnames voor het zesde en tevens ook laatste seizoen van de serie Peaky Blinders opnieuw opgestart. Dit nadat ze in maart van vorig jaar moesten worden stopgezet vanwege het Coronavirus. Goed nieuws zou je denken, maar slechts drie maanden later is datzelfde vervelende virus terug verantwoordelijk voor het stilleggen van de productie.

"De opnames van de reeks werden stilgelegd omdat één van de medewerkers er op werd betrapt een valse Coronatest te hebben afgelegd. De persoon in kwestie werd inmiddels, net als de personen met wie hij in contact is gekomen, verplicht om in zelfisolatie te gaan. Een vervolgtest heeft ondertussen een negatief resultaat opgeleverd. We verwachten dus dat we binnen de kortste keren de productie terug kunnen hervatten". Dit aldus een woordvoerder in een interview aan de Daily Mail.

Helen McCrory
Het is tot dusver (alweer) een bewogen jaar geweest voor Peaky Blinders. Eerder dit jaar overleed namelijk actrice Helen McCrory. Zij speelde in de reeks de rol van Aunt Polly.

Aan het begin van het jaar werd door Stephen King aangekondigd dat de serie helemaal terug was, maar dat het zesde seizoen wel het laatste zou zijn. Goed en slecht nieuws tegelijkertijd dus!

Wanneer het zesde en laatste seizoen van de reeks precies te zien zal zijn is tot dusver nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie rond 'Obi-Wan Kenobi' voelt echter aan
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie rond 'Obi-Wan Kenobi' voelt echter aan

De Obi-Wan Kenobi-serie gaat echter voelen dan de prequelfilms, dat zegt Ewan McGregor.

Acteur Ewan McGregor is eindelijk begonnen met het delen van vele verhalen over de Star Wars-serie die Disney+ ontwikkelt over zijn personage, Obi-Wan Kenobi.

McGregor vertelde tegenover The Hollywood Reporter dat grote delen van de serie opgenomen gaan worden op de Stagecraft-sets. Daar nam Jon Favreau ook de serie The Mandalorian op. Daardoor gaat het geheel veel echter voelen.

Goed gevoel
"Ze projecteren virtuele achtergronden op een gigantisch led-scherm," begon McGregor. "Dus als je in de woestijn staat, sta je echt midden in de woestijn. Sta je in de sneeuw, dan word je omringd door sneeuw. En zit je in de cockpit van een sterrenschip, dan zit je tussen de sterren. Het gaat daardoor echt veel realistischer aanvoelen."

Daarmee verwijst de acteur naar de felle kritiek die heel wat mensen hadden op de Star Wars-prequels. Daarin was hij te zien als Obi-Wan Kenobi en de drie films werden grotendeels opgenomen op een set vol green screens.

Daardoor voelden de drie films van George Lucas vaak een beetje plastic, maar dat gaat nu dus niet het geval zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon'-setfoto's: Eerste blik op Matt Smith en Emma D'Arcy
Series / Nieuws

'House of the Dragon'-setfoto's: Eerste blik op Matt Smith en Emma D'Arcy

Check hier de personages van Matt Smith en Emma D'Arcy in kostuum!

De opnames van House Of The Dragon zijn van start. Vandaag hebben we de eerste foto's vanaf de filmset, waarin je acteurs Matt Smith en Emma D'Arcy kan zien.

HBO bestelde in de herfst van 2019 de televisieserie House Of The Dragon en kwam daarna met castleden. Ryan Condal en Miguel Sapochnik waren aan het project verbonden als showrunners en mogen hem dus verder brengen met een grote cast.

De eerste setfoto's
Vandaag heeft The Daily Mail de hand weten te leggen op de eerste beelden vanaf de set. Daarop zien we acteur Matt Smith als Prince Daemon Targaryen, compleet met een ijzige witte pruik op. De opnames vinden plaats op Holywell Bay Beach in Cornwall.

Naast hem staat op de setfoto's Emma D'Arcy,d e actrice die de echtgenote en het nichtje van Daemon speelt, Rhaenyra Targaryen. Ben je benieuwd naar de foto's?

Check ze dan hier op de site van The Daily Mail.


De televisieserie House Of The Dragon speelt zich driehonderd jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones af. We volgen de grote oorlog die volgt in de familie Targaryen als er een conflict ontstaat over de eerste erfgenaam.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Falcon and the Winter Soldier' schrapte echt een verhaallijn
Series / Nieuws

'The Falcon and the Winter Soldier' schrapte echt een verhaallijn

De geruchten over een geschrapte verhaallijn van The Falcon and the Winter Soldier kloppen.

Bedenker en schrijver Malcolm Spellman bevestigt de geruchten dat er een hele verhaallijn geschrapt werd uit The Falcon and the Winter Soldier. Volgens hem ging er eentje verloren tijdens de ontwikkeling, maar was het niet iets dat te maken had met de coronapandemie.

Dat verhaal ging namelijk ook. Het gerucht ging dat de serie eigenlijk zou draaien om een pandemie. Maar dat was niet het geval, in plaats daarvan draaide het allemaal om de Flag-Smashers, die wilden dat de wereld een geheel zou blijven.

Verloren verhaallijn
Spellman gaf toe dat er sprake was van een verhaallijn die geschrapt werd.

"Ik heb te horen gekregen dat ik het niet meer moet hebben over de 'verloren' verhaallijn. Ik hield ervan, maar het had niets te maken met de pandemie. Ik wilde kijken of we een aantal van de schrijvers zover konden krijgen iets te maken en denk dat Kevin [Feige] dat ook wat vond. Maar goed. Ik moet het er niet meer over hebben."

Het gerucht ging dat de Flag-Smashers in de finale gebruik hadden willen maken van een biologisch wapen. Of dat zo is, wilde Spellman niet vertellen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Percy Jackson'-fans voeren campagne voor Logan Lerman
Series / Nieuws

'Percy Jackson'-fans voeren campagne voor Logan Lerman

Ze willen dat de oorspronkelijk acteur, Logan Lerman, terugkeer als Poseidon.

In 2010 was de film Percy Jackson te zien. Daarin was acteur Logan Lerman de hoofdrolspeler, maar al na twee delen kwam de franchise tot een einde. Tot nu dan, want Disney werkt aan een heel nieuwe serie gebaseerd op de boeken.

Het is nog niet helemaal zeker wie de rol van Percy Jackson zal gaan spelen in de nieuwe serie. Er wordt gezocht naar een nieuwe acteur, die straks overtuigend een twaalfjarige knul moet spelen.

Campagne van de fans
Hoe dan ook voeren fans nu druk campagne voor de serie, want zij willen dolgraag dat acteur Logan Lerman te zien is. Hij zou straks de vader van Percy, Poseidon, moeten spelen volgens de fans.

Toen de acteur recent gevraagd werd naar de mogelijkheid van een rol in de televisieserie, vertelde hij dat wel te zien zitten. "Eerlijk gezegd ben ik behoorlijk gevleid hierdoor en vind ik het mooi dat mensen nog altijd over Percy Jackson spreken."

Toen hem gevraagd werd of hij dan eventueel als Poseidon te zien zou willen zijn, liet hij weten daar ook wel voor open te staan. "Mogelijk, maar het hangt er vanaf."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Knotsgekke en bizarre trailer 'Legends of Tomorrow' seizoen 6
Series / Trailer

Knotsgekke en bizarre trailer 'Legends of Tomorrow' seizoen 6

Legends of Tomorrow wordt duidelijk nog gekker dan we al gewend waren.

De serie Legends Of Tomorrow heeft een gave nieuwe trailer vrijgegeven. Die trailer onthult niet alleen een invasie van buitenaardse wezens, maar toont ook hommages aan klassieke sci-fi en laat zien dat er een Disney-achtige geanimeerde aflevering komt.

De nieuwe trailer is gearriveerd en laat zien dat het nieuwe seizoen echt knotsgek wordt. We zien dat het tijdreizende team ditmaal te maken krijgt met buitenaardse wezens, maar ook een hele rits andere crisissen.

Legends Of Tomorrow
Een nieuwe trailer voor het zesde seizoen laat zien dat de serie weer heel gaaf wordt. De Legends bereiden zich duidelijk voor op de redding van Sara Lance, die ontvoerd werd door aliens aan het einde van het vijfde seizoen.

Het lijkt erop dat Ava de groep naar knotsgekke locaties zal brengen om haar te redden, waaronder een retro Amerikaans wegrestaurant. Hieronder de trailer:



De serie gaat voorlopig nog wel even verder en krijgt in elk geval ook een zevende seizoen. Dat moet het doen met een kleinere plek voor acteur Dominic Purcell.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher'-studio komt met nieuwe fantasyserie: 'World of Darkness'
Series / Nieuws

'The Witcher'-studio komt met nieuwe fantasyserie: 'World of Darkness'

World of Darkness komt straks ook naar televisie, van de makers van The Witcher.

De World of Darkness RPG-boekenreeks wordt omgetoverd tot een televisieserie en een film. Dat gebeurt door het productiebedrijf dat achter Netflix-serie The Witcher zit. De verwachtingen zijn dus hooggespannen.

De game World of Darkness is vergelijkbaar met Dungeons & Dragons, behalve dat de fantasy setting vervangen is door een moderne en wat hardere wereld. Het is een gedeeld universum, dat bestaat uit onder meer vampiers en andere monsters, waaronder bizarre eco-krijgers en tovenaars.

Groter dan ooit
De World of Darkness-franchise moet straks groter dan ooit worden. Het idee is om er een serie van te maken met een beetje een stijl die moet doen denken aan The Witcher.

De serie wordt ontwikkeld door Eric Heisserer en Christine Boylan, die samenwerken met de eigenaren van de franchise - Paradox Interactive en Hivemind. Samen moeten zij bouwen aan een grote franchise, die dus leidt tot een film en tot een serie.

Hoe het project er precies uit moet gaan zien is niet helemaal zeker. Wel laat Boylan weten dat de serie heel duidelijk overeenkomsten moet hebben met de game.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kaley Cuoco had door 'The Big Bang Theory' enorm moeite met seksscènes
Series / Nieuws

Kaley Cuoco had door 'The Big Bang Theory' enorm moeite met seksscènes

De actrice moest een seksscène opnemen met Michiel Huisman maar worstelde er flink mee.

Acteur Michiel Huisman was te zien in de serie The Flight Attendant. Daarin speelt actrice Kaley Cuoco de hoofdrol. Volgens Huisman had ze moeite met liefdesscènes nadat ze in The Big Bang Theory te zien was.

De serie werd geproduceerd door Cuoco, met groot succes, want ze werd genomineerd voor een Golden Globe in de show waarin ze ook de hoofdrol speelde. Maar de actrice had wat moeite met sommige momenten.

Intieme momenten
Recent was acteur Huisman te gast bij This Morning, waar hij een verhaal deelde over de televisieserie. Volgens hem wist de actrice niet hoe je seksscènes op moet nemen.

"Natuurlijk realiseerde ik het mij niet, maar om de een of andere reden had ze nog nooit eerder een seksscène opgenomen. Ik geloof dat het nooit gebeurd was bij The Big Bang Theory," begon Huisman.

"Dus toen we er eentje filmden, eentje waarin we in bed lagen te kussen merkte ik dat ze echt soort van boven mij hing en niet op mijn benen zat. Na een take of drie begon ze wat te schudden en zei ik: 'Kaley waar ben je mee bezig? Ga gewoon zitten joh'. En het bleek dat ze zich zo ongemakkelijk voelde en echt geen idee had wat ze aan het doen was. Ze probeerde mij niet aan te raken."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars' brengt Anakin Skywalker-acteur terug
Series / Nieuws

'Star Wars' brengt Anakin Skywalker-acteur terug

De stemacteur die Anakin Skywalker insprak in Star Wars: The Clone Wars, keert terug.

Star Wars-fans hebben echt iets om naar uit te kijken. Acteur Matt Lanter sprak in de serie Star Wars: The Clone Wars de rol van Anakin Skywalker in, en keert terug in de rol.

Toen The Clone Wars afgelopen jaar tot een einde kwam, onthulde de acteur al dat zijn tijd als Anakin Skywalker niet helemaal voorbij is. Hij specificeerde toen niet in welk project hij te zien zou zijn, maar keert zeker terug.

Anakin Skywalker
"Er wordt gewerkt aan nieuwe animatieprojecten door Lucasfilm. Ik maak onderdeel uit van wat dingen waar ik nu niets over kan zeggen. Maar ik heb Anakin nooit laten vallen, of het nou om een videogame of iets nieuws voor Lucasfilm Animation gaat," vertelde Lanter tegenover Entertainment Weekly.

Het is nog niet zeker om welke serie het precies gaat. Zo wordt gespeculeerd dat het om een rol in de serie The Bad Batch, die volgende maand van start gaat.

Wat het ook wordt, fans van Star Wars kunnen en zullen blij zijn dat hij straks weer te horen is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor fans van 'Percy Jackson'!
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van 'Percy Jackson'!

De casting van de nieuwe serie voor Disney+ is eindelijk begonnen met de zoektocht naar Percy Jackson.

Op dit moment werkt Disney+ hard aan een nieuwe Percy Jackson and the Olympians-serie. Voor die serie zoekt men nu naar de hoofdrolspeler.

Dat laat schrijver en bedenker Rick Riordan weten op zijn sociale media. Hij stelt dat er nu al vroeg gezocht wordt naar iemand voor de hoofdrol in de televisieserie. Het gaat om een vrij jonge acteur, die mogelijk langere tijd te zien kan zijn in de rol.

Een jonge hoofdrolspeler
Riordan laat op Twitter weten dat de casting zich in "het vroegste stadium" bevindt. Er wordt gekeken naar verschillende talent agencies voor de rol.



Gezocht wordt naar een acteur die realistisch gezien een 12-jarige kan spelen, zodat het personage gevolgd kan worden tussen zijn 12de en 16de levensjaar. Er wordt niet gezocht naar iemand met een specifieke afkomst voor de rol. Iedereen is welkom, zolang het maar om iemand gaat die de rol goed kan spelen.

Percy Jackson and the Olympians zoekt naar iemand, van welke "afkomst, geslacht, etniciteit, nationaliteit, seksuele oriëntatie of welke gender identiteit dan ook".



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met gave interactieve kaart van 'Shadow and Bone'
Series / Nieuws

Netflix komt met gave interactieve kaart van 'Shadow and Bone'

Shadow and Bone speelt zich af in een grote wereld, het GrishaVerse.

Netflix heeft een interactieve kaart vrijgegeven van de wereld van Shadow and Bone. Die is vrij groot, en dit kan natuurlijk helpen als je de boel wil contextualiseren.

De kaart neemt ons onder meer mee naar Ravka, Ketterdam en ook de rest van het land van het GrishaVerse. De interactieve kaart laat je de wereld verkennen, en kijken naar de vele toch behoorlijk mooie locaties.

Het GrishaVerse
Het GrishaVerse is nog behoorlijk groot als fictieve wereld van Leigh Bardugo. Gezien de finale van de televisieserie van Netflix, is de kans groot dat er nog heel wat andere landen verkend gaan worden. De kaart helpt je om te zien waar men allemaal nog heen kan gaan.

Benieuwd naar de kaart? Check 'm dan hier.


De serie Shadow and Bone is sinds vorige week vrijdag te streamen op Netflix. Centraal staat de jonge Alina Starkov, die erachter komt dat ze het licht kan oproepen. Daardoor is ze meteen een van de meest krachtige en gewilde mensen van het land Ravka.

Aan haar de taak om te proberen de Shadow Fold, die de natie verdeelt, weg te halen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen