Volledige seizoen van 'New Girl' binnenkort te streamen op Disney+

De reeks verdween eerder van Netflix en zal nu dus verschijnen op Disney+...

Geoffrey Ketels, 29-04-2021 16:27

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De serie New Girl was eerder terug te vinden in het aanbod van streamingdienst Netflix. In 2019 werd ze echter van de streamingdienst verwijderd. Nu is de reeks binnenkort terug te streamen.
De afleveringen van deze serie zijn natuurlijk in eerste instantie afkomstig van Fox. Gedurende lange tijd waren ze echter (ook) te bekijken bij Netflix. Daar verdween de serie uit het aanbod in de loop van het jaar 2019. Disney+ heeft nu dus het stokje overgenomen.

14 mei
Vanaf 14 mei zullen alle afleveringen van New Girl te bekijken zijn bij Disney+. De serie ging voor het eerst in première in het jaar 2011. In 2018 werd het zevende en laatste seizoen gelanceerd.

Wanneer we alle verschenen seizoenen bij elkaar gaan optellen betekent dat, dat we uitkomen op een totaal van 150 afleveringen.

De serie New Girl vertelt het verhaal van Jess Day. Jess is een lieve, maar een beetje een aparte vrouw. Nadat haar relatie is stukgelopen beslist ze om samen te gaan wonen met... drie vrijgezelle mannen. Of dat wel goed komt kan je dus binnenkort ontdekken op Disney+!

Lees meer over: New Girl, serie, series, Netflix, Disney

Populair nieuws