search
Marvel-fans opgelet: nieuwe setfoto 'Hawkeye'
Series / Foto's

Marvel-fans opgelet: nieuwe setfoto 'Hawkeye'

Hawkeye ziet er weer heel gaaf uit, met een comicaccuraat kostuum.

De serie Hawkeye is klaar met de productie in Atlanta, Georgia. Eerder nam men delen van de Marvel-serie op in New York CIty.

En nu is er een nieuwe setfoto verschenen vanaf de set in Atlanta. Daarin zien we Jeremy Renner als Clint Barton in een heel nieuw, comic-accuraat, kostuum. Een geinig beeld, dat laat zien dat Marvel Studios steeds meer comic-accurate kostuums maakt voor zijn producties.

Hawkeye-kostuum
De aankomende serie van Disney+ draait om de boogschutter die een opvolger opleidt. Kate Bishop heet zij en het personage wordt gespeeld door actrice Hailee Steinfeld. Hieronder zie je hoe Hawkeye er in de serie uit komt te zien:



Eerder al zagen we setfoto's van Steinfeld als Kate, die ook een kostuum droeg dat lijkt op wat we kennen uit de comics.

Naast Jeremy Renner, die de rol van Hawkeye weer speelt, en Hailee Steinfeld als Kate Bishop, zien we ook Vera Farmiga in de serie als Eleanor, de moeder van Kate. Tony Dalton speelt verder de rol van de voormalig mentor van Hawkeye, Jack Duquesne, a.k.a. Swordsman.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen