Jeremy Renner opnieuw als Ronin in Marvel-serie 'Hawkeye'?

Jeremy Renner opnieuw Ronin in 'Hawkeye'?

We zagen Renner al eventjes als de brutere versie van Hawkeye aan het begin van Avengers: Endgame.

Zilko Tarici, 11 april 2021 17:40

Jeremy Renner hint met een nieuwe foto op zijn Instagram-account naar meer Ronin de Disney+-serie Hawkeye.
Marvel Studios heeft Renners Clint Barton later dit jaar eindelijk een soloproject, na ruim 10 jaar bijrollen in verschillende MCU-films te hebben gespeeld. Het grootste deel van de serie zal zich afspelen na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame en laten zien hoe Barton Kate Bishop (Hailee Steinfeld) opleidt als de nieuwe Hawkeye.

Maar hoeveel de focus ook ligt op de samenwerking tussen Clint en Kate, is er ook ruimte om het verleden van Hawkeye verder te onderzoeken. Een personage dat we in elk geval zullen zien is Swordsman, die Clint en zijn broer Barney in het verleden trainde.

Ronin is back
Het lijkt er echter ook op dat we meer zullen zien van Bartons tijd als Ronin, het duistere alter-ego dat hij aannam nadat Thanos zijn familie en de de helft van de wereldbevolking liet verdwijnen.

De opnames van het eerste seizoen van de serie lijken nu hun einde te naderen en Renner zal dus niet voor niks een afbeelding van Ronin delen. In welke mate we deze kant van zijn personage zullen zien, is uiteraard afwachten.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Avengers Endgame, Hawkeye, Jeremy Renner, Ronin, Marvel, Disney Plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws