'The Flash' onthult menselijke vorm van de schurk Fuerza

The Flash toont menselijke vorm Fuerza

The CW heeft met het zevende seizoen van The Flash een gave en intrigerende invalshoek.

Jim Pedd, 2 mei 2021 om 16:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste beeld van Alexa Rivera is vrijgegeven. Op 4 mei debuteert het personage, de menselijke identiteit van Fuerza van het Arrowverse, in het zevende seizoen van The Flash.
Het zevende seizoen heeft de laatste tijd een aantal zaadjes geplant voor een intrigerende verhaallijn. Het lijkt er namelijk op dat er heel wat mysterieuze nieuwe Forces zijn ontstaan in Central City. Sommigen zijn net zo sterk als de Speed Force, waaronder de Sage Force, Still Force en Strength Force.

De slechterik Fuerza
In de vierde aflevering van The Flash debuteerde de slechterik Fuerza. We zagen haar tot nu toe alleen in haar Strength Force-vorm, maar de serie gaat in de komende aflevering laten zien hoe zij is als ze geen Hulk-achtige schurk in Central City is.

TVLine gaf een eerste beeld van de menselijke versie van Fuerza vrij. En zij ziet er als volgt uit:In de serie The Flash staat de menselijke versie van Fuerza bekend als Alexa Rivera. Zij is een sociaal werkster die burgers van Central City helpt met het doormaken van hun sociale trauma's. Maar door de Strength Force, heeft ze ook een heel andere kant ontwikkeld. Het personage wordt gespeeld door Sara Garcia.
Lees meer over: The Flash, Seizoen 7, Alexa Rivera, Fuerza, Sara Garcia

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws