Het Arrowverse gaat alleen maar imposanter worden de komende jaren

Arrowverse gaat alleen maar imposanter worden

Met alleen maar nieuwe series op komst, die allemaal grote budgetten krijgen.

Jim Pedd, 12 april 2021 om 12:23

Als je gedacht had dat het Arrowverse dood is, dan hebben we nieuws voor je. Ondanks een rits annuleringen van series, lijkt de franchise van televisieserie The CW voorlopig nog wel door te gaan.
Volgens Mikey Sutton van de site Geekosity, ziet het er juist goed uit voor de franchise. Dat nadat een hele rits series in de franchise helaas stopgezet werd. Denk maar aan Supergirl en Black Lightning, die er allebei mee stoppen.

Nog groter worden
Beide series zijn gestopt, en de serie Green Arrow and the Canaries kwam er helaas niet. Maar de toekomst brengt ons mogelijk meer.

Volgens Sutton werd bijvoorbeeld Green Arrow and the Canaries geannuleerd vanwege het coronavirus en de problemen die komen kijken bij het maken van een serie met allerhande maatregelen op de set. De serie Superman & Lois maakte verder Supergirl overbodig en de serie Black Lightning krijgt een spin-off in de vorm van Painkiller.

Sutton stelt op basis van zijn bronnen binnen The CW dat het Arrowverse alleen maar gaat groeien. Het zou de bedoeling zijn van The CW om er meer premium producties van te maken, wat ook meteen betekent dat de budgetten hoger worden. Dat komt mede doordat The CW de series samen met HBO Max maakt.
Bron: geekositymag

Lees meer over: HBO Max, The CW, Arrowverse, Arrow, Supergirl, Black Lightning, Painkiller, Superman and Lois, Green Arrow and the Canaries

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws