Eerste foto van nieuwe DC-heldin Naomi

Eerste foto van nieuwe DC-heldin Naomi

Actrice Kaci Walfall speelt de nieuwe heldin in de serie van Ava DuVernay.

Bram de Groot, 3 mei 2021 om 07:02

Filmmaker Ava DuVernay kennen we van uiteenlopende producties. Ze brak in 2014 door met de film Selma, kwam in 2016 met de docufilm 13th en ze leverde in 2018 de Disney-megaflop A Wrinkle in Time af.
Lange tijd leek het erop dat ze voor Warner Bros. en DC Films de bioscoopfilm The News Gods zou gaan maken, maar die plannen zijn recent naar het ronde archief verwezen. Nu werkt ze aan de tv-serie Naomi.

Kaci Walfall als DC-heldin Naomi
Hieronder zie je nu de eerste foto van actrice Kaci Walfall die het personage Naomi McDuffie tot leven wekt. De serie moet op The CW verschijnen en wordt mogelijk onderdeel van het Arrowverse. DuVernay werkte samen met Arrow-schrijver en producent Jill Blankenship aan de show.

De heldin Naomi verscheen pas in 2019 in de strips van DC Comics. Ze werd bedacht door schrijvers Brian Michael Bendis en David F. Walker en tekenaar Jamal Campbell.

Naomi is een tienerheldin van een andere Earth en ze heeft energierijke krachten. Ze wordt naar de Prime Earth gestuurd om deze te beschermen tegen de schurk Zumbado.


Bron: Comicbookmovie

Lees meer over: Naomi, DC, The CW, Ava DuVernay, Kaci Walfall

Populair nieuws