search

Ons nieuws van maandag 3 mei 2021

Marvel Studios onthult de toekomst met een gave trailer!
Series / Trailer

Marvel Studios onthult de toekomst met een gave trailer!

Ben je benieuwd naar wat de filmstudio achter WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier allemaal te bieden heeft in de toekomst? Check dan deze trailer!

Marvel Studios gaat de komende jaren nog groter worden dan eerst, met name door de nieuwe focus die nu ook op Disney+ en televisieseries ligt. Vandaag komt Disney met een grootse trailer voor de toekomst van de franchise.

We zien in de teaser eigenlijk alleen beelden van de films die eraan zitten te komen in het MCU. Zo onthult men nieuw materiaal van de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, evenals eerste beelden van Eternals. En dan zijn er nog nieuwe titels: Captain Marvel: The Marvels en Black Panther: Wakanda Forever.

Nieuwe teaser
Hieronder kan je een nieuwe teaser bekijken voor de komende films die Marvel Studios uitbrengt:



Marvel zet natuurlijk groot in op bioscoopfilms, maar op seriegebied staat ons ook heel veel nieuws te wachten. Wat al niet te denken van de aankomende serie Loki, die deze zomer van start gaat? Daarnaast komt dit jaar nog What If...? uit, gevolgd door Ms. Marvel en Hawkeye.

Volgend jaar verwachten we verder Moon Knight, She-Hulk en mogelijk zelfs series als Secret Invasion en Ironheart. Ook komt er een serie genaamd Armor Wars aan, en series rond het land Wakanda en de superheld Echo.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Smallville' maakt mogelijk glorieuze terugkeer
Series / Nieuws

'Smallville' maakt mogelijk glorieuze terugkeer

De serie Smallville zou zomaar eens te zien kunnen zijn als animatieserie straks. Gaaf!

De serie Smallville kwam intussen alweer tien jaar geleden tot een einde. Desondanks lijkt het erop dat de liefde van fans voor de franchise voorlopig nog wel blijft bestaan.

Vooral ook nu Tom Welling terugkeerde voor Crisis on Infinite Earths en The CW met de serie Superman & Lois bezig is, gaan er steeds meer verhalen rond dat er een reboot of revival van de serie komt. Niets is officieel, maar de twee hoofdrolspelers hebben een idee en werken daaraan.

Een animatieserie
Tijdens een recente Instagram Live-video vertelde Michael Rosenbaum (die de rol van Lex Luthor speelde) dat hij en Clark Kent-acteur Tom Welling werken aan een geanimeerde voortzetting van Smallville. De twee hebben het al jaren over een mogelijke revival en die gesprekken zijn steeds serieuzer.

"Tom Welling en ik zouden de serie Smallville willen laten terugkeren als animatieserie," vertelde Rosenbaum. "Dus we zullen zien of dat ooit gaat lukken, maar we proberen het gaande te krijgen."



Het tiende seizoen van Smallville eindigde ermee dat Clark eindelijk Superman werd. Daardoor was nog genoeg materiaal over om te verkennen in een eventueel volgend seizoen. En wellicht gaat dat dus gebeuren!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Je hebt geen idee van 'The Suicide Squad'-serie 'Peacemaker'
Series / Nieuws

Je hebt geen idee van 'The Suicide Squad'-serie 'Peacemaker'

De serie Peacemaker wordt in veel opzichten anders dan wat de fans van DC zullen verwachten.

DC-fans zullen nog een paar maanden moeten wachten op de bioscooprelease van The Suicide Squad. Maar het wordt niet het laatste DC-werk van regisseur James Gunn.

Hij werkt op dit moment druk aan een serie rond Peacemaker, het personage van acteur John Cena. En daarvan deelt hij nu weer een hele rits nieuwe berichten op sociale media.

Nieuwe serie
De Peacemaker-serie wordt volgens James Gunn heel erg tof. Hij zegt dat mensen "geen idee hebben" van wat er aan zit te komen. Bovendien verwijst de serie naar andere delen van het DC Extended Universe.



Recent vertelde James Gunn al dat fans niet te gehecht moeten raken aan de personages in The Suicide Squad. Doden kunnen vallen: "Het eerste dat ik moest doen, was de mogelijke uitval van de dood van een personage negeren," vertelde hij daar destijds over.

"Ik ben gewoon een dienaar van het verhaal, en wat het verhaal zegt dat ik moet doen, moet ik doen, wat de gevolgen ook zijn. Ik geloof in de waarheid van het verhaal. Ik geloof dat er een verhaal was dat verteld moest worden en dat ik daar geen controle over heb."

De serie wordt gemaakt voor HBO Max, waar deze in de loop van 2022 te zien moet zijn. Het is verder even wachten op de film The Suicide Squad, die op 6 augustus debuteert.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Orville' doet het weer anders dit seizoen
Series / Nieuws

'The Orville' doet het weer anders dit seizoen

Het derde seizoen van The Orville krijgt een Western-achtige aflevering, leren we vandaag.

Het derde seizoen van The Orville hervatte afgelopen december zijn opnames. De crew van het ruimteschip uit de titel, lijkt nu op weg te zijn naar het Oude Westen.

Scott Grimes, die piloot Gordon Malloy speelt, deelde een nieuw beeld van achter de schermen van de serie. hij laat zien dat er een Western-achtige aflevering gemaakt wordt. Of er zit een grap rond het Oude Westen aan te komen, waarbij mogelijk gebruik gemaakt wordt van de simulator van de serie.

Het Oude Westen
Bedenker Seth MacFarlane maakt met The Orville een liefdesbrief aan de Star Trek-franchise uit de jaren negentig. Wellicht dat MacFarlane er heel bewust voor kiest om een eerbetoon te maken aan de Trek-aflevering A Fistful of Datas uit het zesde seizoen.

Hieronder het beeld:

Bekijk op instagram


Het derde seizoen van The Orville is het eerste in de serie, sinds deze vertrok bij Fox om te verhuizen naar Hulu. Dat betekent dat het budget anders zal zijn en dat er vermoedelijk net iets andere afleveringen uit zullen rollen.

Wanneer het derde seizoen van The Orville te zien is, weten we nog niet.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gave series op Netflix die snel een nieuw seizoen krijgen
Series / Featured

3 gave series op Netflix die snel een nieuw seizoen krijgen

Deze maand krijgen grote series een nieuw seizoen op Netflix.

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor series met nieuwe seizoenen die je deze maand op Netflix vindt.

Lucifer | Seizoen 5B vanaf 28 mei

De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur. In het nieuwe seizoen gaat de strijd tussen Lucifer Morningstar en zijn tweelingbroer Michael verder. Maar er komt nog iemand een kijkje nemen.



Ragnarok | Seizoen 2 vanaf 27 mei

De eindtijd lijkt nabij in een Noors stadje dat zwaar is vervuild en wordt bedreigd door smeltende gletsjers. Alleen een legende kan een oud kwaad bestrijden. De trailer moet nog verschijnen, daarom hieronder de trailer voor seizoen één.



Jurassic World: Camp Cretaceous | Seizoen 3 vanaf 21 mei

Zes tieners zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven. Na het eerdere tweede seizoen begin 2021 is er nu al seizoen drie!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' brengt een mooie familiereünie met zich mee
Series / Nieuws

'The Flash' brengt een mooie familiereünie met zich mee

Het zevende seizoen van The Flash brengt ons de terugkeer van Nora West-Allen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Maak je maar klaar voor een bijzondere familiereünie in het zevende seizoen van The Flash. Acteur Jordan Fisher hint ernaar dat Jessica Parker Kennedy terugkeert als Nora West-Allen.

Het nieuwe seizoen laat zien dat Barry Allen een onzekere toekomst tegemoet gaat. Hij zal niet alleen te maken krijgen met nieuwe bedreigingen, maar ziet ook een nieuwe nakomeling verschijnen in de vorm van Bart Allen, a.k.a. Impulse.

Ook Nora kan terugkeren
Nu lijkt het erop dat ook Nora West-Allen terug zou kunnen keren. Acteur Jordan Fisher hint daar in elk geval duidelijk naar. Hij stelt op Twitter dat hij een ontmoeting had met Barry Allen, Jay Garrick en XS.

XS is de superheldennaam waaronder Nora werkt. Interessant is dat hij ook Jay Garrick noemt in dezelfde Tweet. Dat betekent vermoedelijk dat er dus ook een moment met meerdere Speedsters aan zit te komen:



De laatste keer dat we Garrick zagen, offerde hij nog zijn leven op tijdens de Crisis on Infinite Earths. Nu krijgt hij dus mogelijk een terugkeer, in het gereboote Earth-Prime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Invincible' zou zomaar nog jaren door kunnen gaan
Series / Nieuws

'Invincible' zou zomaar nog jaren door kunnen gaan

Bedenker Robert Kirkman denkt dat hij in elk geval vijf tot zeven seizoenen van Invincible zou kunnen vullen.

Tijdens een interview met Screen Rant, vertelde bedenker Robert Kirkman dat zijn serie Invincible zomaar vijf tot zeven seizoenen kan duren. Mits Amazon Prime Video daar toestemming voor geeft natuurlijk.

De serie Invincible debuteerde nog maar twee maanden geleden op Amazon Prime Video, en wist meteen een groot succes te worden. Centraal staan twee superwezens genaamd Mark Grayson en zijn vader Nolan Grayson. Het duo beleeft een chaotisch en behoorlijk bloederig avontuur.

Veel meer seizoenen
Kirkman bedacht de comics, waar hij zestien jaar aan werkte. In die tijd produceerde hij 144 nummers. En nu blijkt dat hij van plan is voorlopig door te gaan met de televisieserie. Recent liet Amazon al weten dat er op zijn minst nog twee seizoenen komen en dus zou Kirkman zomaar eens zijn zin kunnen krijgen.

"We hebben een ruw idee van de verschillende verhaallijnen en hoe de seizoenen beginnen en eindigen, maar het hangt er ook van af hoeveel we erin willen stoppen en wat we weg willen laten. Ik zou mij kunnen inbeelden dat dit tussen de vijf en zeven seizoenen door kan gaan," aldus Kirkman.

"Maar het is niet iets dat in steen gebeiteld staat. Het zou ook veel langer door kunnen gaan, maar net zo goed ook minder lang. Wie weet? Maar er is potentieel voor nog eens honderd seizoenen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het derde seizoen van 'Atlanta' laat nog wel even op zich wachten
Series / Nieuws

Het derde seizoen van 'Atlanta' laat nog wel even op zich wachten

Donald Glover zegt dat het derde seizoen van Atlanta voorlopig nog niet te zien zal zijn.

Donald Glover, bedenker en hoofdrolspeler in de serie Atlanta, stelt dat het derde seizoen van de show vermoedelijk begin 2022 te zien zal zijn.

De serie ging in 2016 van start op FX. In de show zagen we Earnest 'Earn' Marks en zijn neef Alfred, die beter bekend stond als rapper Paper Boi. Het duo kwam terecht in memorabele en niet te verklaren situaties terwijl ze probeerden door te breken in de rapwereld.

Derde en vierde seizoen
Al in juni 2018 werd aangekondigd dat er een derde seizoen zou komen. In augustus bleek dat men ook een vierde zou gaan maken. Beide seizoenen hadden back-to-back begin 2020 opgenomen moeten worden, waarna in januari dit jaar de serie weer uitgezonden kon worden.

Helaas gooide corona ook daar roet in het eten en moeten we nog even wachten op het derde seizoen. Recent deelde Glover een beeld van de set, waarmee duidelijk is dat de opnames dan eindelijk konden beginnen.

Nu blijkt ook dat de serie nog wel even op zich laat wachten. Op Twitter horen we hem vertellen dat de serie pas in 2022 weer door gaat:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Knotsgekke trailer 'Ricky and Morty' seizoen 5
Series / Trailer

Knotsgekke trailer 'Ricky and Morty' seizoen 5

Het seizoen ziet er weer gekker uit dan ooit, maar ook weer net zo briljant als altijd.

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor het vijfde seizoen van Ricky and Morty. Die laat meer van de Smith-familie zien, terwijl Voltron een grote Kaiju moet zien te doden.

Fans van Ricky and Morty kregen dit jaar een grote verrassing toen bleek dat een nieuw seizoen redelijk snel te zien zou zijn. Al in juni debuteert de vijfde reeks, iets meer dan een jaar na het einde van het vierde seizoen. Dat terwijl er gewoonlijk veel tijd tussen verschillende seizoenen zit.

Weinig tijd
Die vertragingen hebben vooral te maken met de drukte van zowel Dan Harmon als Justin Roiland. De bedenkers van Ricky and Morty houden zich bezig met heel wat andere projecten en hadden door de pandemie meer tijd dan verwacht voor het vijfde seizoen van deze serie.

De nieuwe trailer is vandaag vrijgegeven door Adult Swim en laat zien wat eraan zit te komen als de serie weer terugkeert. De soundtrack is gemaakt door de band Vampire Weekend.



Het nieuwe seizoen debuteert op 20 juni dit jaar.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' krijgt mogelijk opmerkelijke uitbreiding
Series / Nieuws

'The Walking Dead' krijgt mogelijk opmerkelijke uitbreiding

Er zou gekeken worden naar de mogelijkheid om een animatieserie te maken in de franchise.

De komende jaren explodeert de The Walking Dead-franchise. Er zijn al twee spin-offs die uitgezonden worden, maar komen er ook nog twee aan: Tales of the Walking Dead en een serie rond Carol en Daryl. Maar er kan nog meer aankomen.

Bedenker Robert Kirkman, die de comics maakte, stelt dat de serie zomaar een animatieserie zou kunnen krijgen. Dat terwijl de show tot nu toe alleen in live-action en in games bestaat. Daarnaast werkt AMC nog aan een drietal films, maar dat worden ook live-action projecten. Er mist dus nog een animatieproject in het rijtje.

Geanimeerde zombies
Tijdens een interview met Inverse vertelde Robert Kirkman over de mogelijkheid dat de serie een animatieversie krijgt.

"Ik zou het niet uitsluiten," begon hij. "Het zou in elk geval erg leuk kunnen zijn. Ik zie het potentieel wel, en geniet er echt van om met animatie te werken. Ik hoop nog meer geanimeerd werk te kunnen doen, naast Invincible, gewoon omdat het maken ervan echt een leuk proces is. Wie weet wat de toekomst in het verschiet heeft."

Zo bezien zou het dus goed kunnen dat de franchise een geanimeerde spin-off krijgt. Kirkman staat er duidelijk voor open.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Batwoman'-actrice over het vervangen van Ruby Rose
Series / Nieuws

'Batwoman'-actrice over het vervangen van Ruby Rose

Hoe is het om haar op te volgen nu Ruby Rose definitief niet meer terugkeert als Kate Kane?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aan het einde van het eerste seizoen was er een behoorlijk schokkende aankondiging voor fans van Batwoman. Actrice Ruby Rose besloot te stoppen als Kate Kane. Maar waar Javicia Leslie schittert als de nieuwe Batwoman, Ryan Wilder genaamd, keert Kate Kane toch terug.

Het personage wordt echter niet weer gespeeld door Rose, maar door Wallis Day. Zij neemt het stokje over en sprak met CBR over hoe het is om zo'n rol over te nemen.

Bijzonder werk
"Vorig jaar was het al de bedoeling dat ik terug zou keren op het moment dat Ruby [Rose] vertrok," aldus Day. "Maar na een paar weken vertelden ze mij dat ze een andere richting in zouden slaan. Showrunner Caroline [Dries] schreef mij vervolgens een brief en zei: 'Als we een andere richting in slaan en Kate toch terugbrengen, dan bellen we je'. Daar geloofde ik natuurlijk niets van."

"Om eerlijk te zijn, was ik echt ontdaan, omdat het voelde als de juiste zet. Je wordt nooit echt opgewonden omdat je als acteur went aan afwijzingen. Maar het vrat echt aan me. In januari belde Caroline vervolgens en dacht ik: 'Ja! Ik wil Kate nog steeds spelen! Laten we het doen!' En kijk, hier ben ik."

Ze neemt de rol nu dus over van Ruby Rose en keert terug op een nog onbekend moment in het tweede seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-acteur beschuldigd van seksuele intimidatie door 20 vrouwen
Series / Nieuws

'Doctor Who'-acteur beschuldigd van seksuele intimidatie door 20 vrouwen

Twintig vrouwen stellen dat Noel Clarke grensoverschrijdend gedrag vertoonde en dat wordt nu onderzocht.

Doctor Who-acteur Noel Clarke wordt beschuldigd van seksuele intimidatie en pesterijen. Twintig vrouwen stellen dat hij grensoverschrijdend gedrag vertoonde.

Clarke werd vooral bekend als Mickey Smith, de companion van zowel de negende als de tiende Doctor in de langlopende BBC-serie. Hij wist vervolgens net als heel wat andere acteurs die bijgedragen hebben aan de franchise behoorlijk bekend te worden. Hij kreeg zelfs een BAFTA voor een Outstanding British Contribution to Cinema.

Seksuele intimidatie
Onder meer The Guardian meldt dat Noel te maken heeft met de beschuldigingen. Opmerkelijk is dat de slachtoffers melding maakten bij de BAFTA, maar dat de academie weigerde de zaak te onderzoeken.

Om die reden stapten de actrices vervolgens naar de media.

Een van hen is Gina Powell, die stelt dat de acteur vaak seksueel getinte opmerkingen maakte tijdens samenwerkingen. Ook had ze verhalen gehoord van collega-actrices, die stelden dat Clarke hen in het geniep opnam terwijl ze naakt waren tijdens audities.

De acteur zelf ontkent alle aantijgingen, maar gezien het aantal actrices dat hem ervan beschuldigt en het bewijs dat The Guardian in handen heeft, lijkt het erop dat hij voorlopig onderwerp zal zijn van een onderzoek dat mogelijk verstrekkende gevolgen heeft voor zijn carrière.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-serie 'Secret Invasion' krijgt nog een grote naam
Series / Nieuws

Marvel-serie 'Secret Invasion' krijgt nog een grote naam

Damnation en Dublin Murders acteur Killian Scott in grootse Marvel-serie.

De afgelopen periode worden er steeds meer nieuwe namen onthuld voor de Disney+ / Marvel-serie Secret Invasion die in 2022 op de streamingdienst verschijnt. Ook nu hebben we weer een nieuwe naam.

Volgens Deadline voegt Damnation en Dublin Murders-acteur Killian Scott zich bij de cast van Secret Invasion. In de serie zien we hoe de aarde door de Skrulls is doorgedrongen in alle aspecten van het leven.

Killian Scott in Secret Invasion
De serie wordt naar verluidt geleid door Samuel L. Jackson (Spider-Man: Far From Home, Avengers: Endgame) als Nick Fury en Ben Mendelsohn (Bloodline, Captain Marvel) als de Skrull Talos.

Maar er zijn meer grote namen. Zo werden recent de namen van Emilia Clarke (Game of Thrones, Solo: A Star Wars Story), Olivia Colman (The Father, The Favourite) en Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders, King Arthur: Legend of the Sword) toegevoegd aan de cast. Ben-Adir speelt de grote schurk in de serie.

Op dit moment wordt er nog gezocht naar een regisseur of meerdere regisseurs. Het script komt uit de pen van Kyle Bradstreet (Mr. Robot, Copper).




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto van nieuwe DC-heldin Naomi
Series / Foto's

Eerste foto van nieuwe DC-heldin Naomi

Actrice Kaci Walfall speelt de nieuwe heldin in de serie van Ava DuVernay.

Filmmaker Ava DuVernay kennen we van uiteenlopende producties. Ze brak in 2014 door met de film Selma, kwam in 2016 met de docufilm 13th en ze leverde in 2018 de Disney-megaflop A Wrinkle in Time af.

Lange tijd leek het erop dat ze voor Warner Bros. en DC Films de bioscoopfilm The News Gods zou gaan maken, maar die plannen zijn recent naar het ronde archief verwezen. Nu werkt ze aan de tv-serie Naomi.

Kaci Walfall als DC-heldin Naomi
Hieronder zie je nu de eerste foto van actrice Kaci Walfall die het personage Naomi McDuffie tot leven wekt. De serie moet op The CW verschijnen en wordt mogelijk onderdeel van het Arrowverse. DuVernay werkte samen met Arrow-schrijver en producent Jill Blankenship aan de show.

De heldin Naomi verscheen pas in 2019 in de strips van DC Comics. Ze werd bedacht door schrijvers Brian Michael Bendis en David F. Walker en tekenaar Jamal Campbell.

Naomi is een tienerheldin van een andere Earth en ze heeft energierijke krachten. Ze wordt naar de Prime Earth gestuurd om deze te beschermen tegen de schurk Zumbado.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Als je van 'Moon Knight' houdt hebben we goed nieuws
Series / Foto's

Als je van 'Moon Knight' houdt hebben we goed nieuws

De opnames van de nieuwe Marvel-serie Moon Knight zijn begonnen!

Disney+ en Marvel Studios zijn begonnen met de opnames van het eerste seizoen van Moon Knight. De eerste setfoto's zijn ook meteen op het internet verschenen.

De serie Moon Knight zou al enkele dagen opnames maken rond het Museum of Fine Arts in Boedapest, maar niemand kon tot nu toe bevestigen dat het echt om deze serie ging. Tot nu, want nu weten we het wel zeker.

Moon Knight
Vermoedelijk zal er in het museum een rits scènes opgenomen worden die te maken heeft met de Egyptische mythologie die ten grondslag ligt aan de mythologie van Moon Knight. Dat er enkele dagen opgenomen wordt, betekent dat het in elk geval om meer dan een heel klein moment in de serie gaat.

Hieronder de setfoto's:



Moon Knight heeft een hoofdrol voor acteur Oscar Isaac, Ethan Hunt speelt de grote slechterik. Isaac is te zien als Marc Spector, a.k.a. Moon Knight, een personage dat al jaren behoorlijk populair is bij fans van Marvel Comics.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.