Marvel-serie 'Secret Invasion' krijgt nog een grote naam

Prima naam voor Marvel-serie 'Secret Invasion'

Damnation en Dublin Murders acteur Killian Scott in grootse Marvel-serie.

Bram de Groot, 3 mei 2021 om 08:06

De afgelopen periode worden er steeds meer nieuwe namen onthuld voor de Disney+ / Marvel-serie Secret Invasion die in 2022 op de streamingdienst verschijnt. Ook nu hebben we weer een nieuwe naam.
Volgens Deadline voegt Damnation en Dublin Murders-acteur Killian Scott zich bij de cast van Secret Invasion. In de serie zien we hoe de aarde door de Skrulls is doorgedrongen in alle aspecten van het leven.

Killian Scott in Secret Invasion
De serie wordt naar verluidt geleid door Samuel L. Jackson (Spider-Man: Far From Home, Avengers: Endgame) als Nick Fury en Ben Mendelsohn (Bloodline, Captain Marvel) als de Skrull Talos.

Maar er zijn meer grote namen. Zo werden recent de namen van Emilia Clarke (Game of Thrones, Solo: A Star Wars Story), Olivia Colman (The Father, The Favourite) en Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders, King Arthur: Legend of the Sword) toegevoegd aan de cast. Ben-Adir speelt de grote schurk in de serie.

Op dit moment wordt er nog gezocht naar een regisseur of meerdere regisseurs. Het script komt uit de pen van Kyle Bradstreet (Mr. Robot, Copper).

Bron: https://deadline.com/2021/04/secret-invasion-killi

Lees meer over: Secret Invasion, Samuel L Jackson, Ben Mendelsohn, Marvel, Disney

Populair nieuws