'The Walking Dead' krijgt mogelijk opmerkelijke uitbreiding

Krijgt The Walking Dead opmerkelijke uitbreiding?

Er zou gekeken worden naar de mogelijkheid om een animatieserie te maken in de franchise.

Jim Pedd, 3 mei 2021 om 11:17

De komende jaren explodeert de The Walking Dead-franchise. Er zijn al twee spin-offs die uitgezonden worden, maar komen er ook nog twee aan: Tales of the Walking Dead en een serie rond Carol en Daryl. Maar er kan nog meer aankomen.
Bedenker Robert Kirkman, die de comics maakte, stelt dat de serie zomaar een animatieserie zou kunnen krijgen. Dat terwijl de show tot nu toe alleen in live-action en in games bestaat. Daarnaast werkt AMC nog aan een drietal films, maar dat worden ook live-action projecten. Er mist dus nog een animatieproject in het rijtje.

Geanimeerde zombies
Tijdens een interview met Inverse vertelde Robert Kirkman over de mogelijkheid dat de serie een animatieversie krijgt.

"Ik zou het niet uitsluiten," begon hij. "Het zou in elk geval erg leuk kunnen zijn. Ik zie het potentieel wel, en geniet er echt van om met animatie te werken. Ik hoop nog meer geanimeerd werk te kunnen doen, naast Invincible, gewoon omdat het maken ervan echt een leuk proces is. Wie weet wat de toekomst in het verschiet heeft."

Zo bezien zou het dus goed kunnen dat de franchise een geanimeerde spin-off krijgt. Kirkman staat er duidelijk voor open.
Bron: Inverse

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Robert Kirkman, Animatieserie

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws