Kandidaten bekend voor Marvel/Netflix-serie 'Jessica Jones'

Kandidaten bekend voor Marvel serie Jessica Jones

We weten ook welke acteurs Marvel en Netflix op het hebben voor Luke Cage.

Jim Pedd, 20 november 2014 om 11:33

Deadline meldt de namen van de kandidaten voor twee Marvel/Netflix-series te weten. Het betreft de series Jessica Jones en Luke Cage en voor elk van de series is er een reeks kandidaten. De series zullen overigens nog lang niet te zien zijn, dus het kan nog een tijdje duren voordat er zekerheid is over de casting.
Volgens Deadine zijn de belangrijkste kandidaten voor Jessica Jones Krysten Ritter, Alexandra Daddario, Teresa Palmer en Jessica De Gouw. En de drie kandidaten voor Luke Cage zijn Lance Gross, Cleo Anthony en Mike Colter.

Jessica Jones is een middelbare scholier, die betrokken raakt bij een auto-ongeluk met een militair konvooi. Dat konvooi heeft radioactieve chemicaliën bij zich en daardoor krijgt Jessica superkrachten en kan ze vliegen. Naar verluidt zou de serie zich concentreren op een comic van Brian Michael Bendis en Michael Gaydos. Daarin zou Jessica proberen haar dagen als superheld achter zich te laten en begint ze een detectivebureau, om reguliere misdrijven op te lossen.

Over de serie die om Luke Cage draait is minder bekend. Ook Luke krijgt superkrachten door middel van een ongeluk met chemicaliën en neemt het op tegen slechteriken van alle soorten en maten. Welke comics de serie inspireert, is helaas niet bekend.

Bron: Deadline

Lees meer over: Jessica jones, luke cage, netflix, marvel, serie, krysten ritter, alexandra daddario, teresa palmer, jessica de gouw, lance gross, cleo anthony, mike colter, daredevil

Informatie over de serie: Marvel's Jessica Jones

Populair nieuws