Netflix heeft een "kaskraker" met 'Emily in Paris'

De serie Emily in Paris doet het erg goed voor de streamingdienst.

Bram de Groot, 04-05-2021 18:38

De serie Emily in Paris met onder meer Lily Collins en Philippine Leroy-Beaulieu blijkt een zeer succesvolle serie voor Netflix. De door de streamingdienst vrijgegeven "kijkcijfers" bewijzen dit.
De romantische dramakomedie van bedenkers Darren Star en Abby Govindan blijkt namelijk al door 58 miljoen huishoudens wereldwijd te zijn bekeken, in de eerste 28 dagen na release. De streamingdienst gaat zelfs zover om de serie te bestempelen als de "meest populaire" komedie van 2020.

Emily in Paris
Het eerste seizoen, verschenen in oktober 2020, bestaat uit tien afleveringen van elk een half uur. Ondertussen is het tweede seizoen in de maak en opnieuw is Parijs het decor. Ook worden St. Tropez en andere plekken in Frankrijk bezocht.


In Emily in Paris vindt marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren. Er zijn ook rollen voor Ashley Park, Lucas Bravo, Kate Walsh, Samuel Arnold, Bruno Gouery en Camille Razat.

Bron: Variety

Lees meer over: Emily in Paris, Lily Collins, Philippine Leroy Beaulieu, Netflix, Darren Star, Abby Govindan

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader