Onthullend vervolg op 'The Sopranos' mét Tony Soprano bestaat

Vervolg op 'The Sopranos' mét Tony Soprano bestaat

De hitserie The Sopranos heeft ergens nog een korte aflevering.

Bram de Groot, 4 mei 2021 19:08

Mocht je The Sopranos hebben gezien, dan bestempel waarschijnlijk ook jij de misdaadserie tot een van de beste series ooit gemaakt.
Nu blijkt dat er een korte Sopranos-aflevering bestaat. Althans... heeft bestaan. In gesprek met The Athletic onthulde actrice Edie Falco (Carmela Soprano) dat de misdaadserie een korte revival kreeg in 2010.

Kort onthullend The Sopranos-vervolg
Het idee werd verzonnen door de basketbalclub The New York Knicks. De club wilde indruk maken op NBA-superster LeBron James door Falco en James Gandolfini (Tony Soprano) in te huren voor een korte film die zou dienen als een vervolg op de serie.

De korte aflevering werd opgenomen bij Gandolfini thuis en in tien minuten werd onthuld dat Tony Soprano nog leefde. Dit zou een antwoord hebben gegeven op de vraag of de misdaadbaas het einde zou hebben overleefd, of niet.

'We kregen die verzoeken toen de hele tijd en Gandolfini deed er niets mee... En om de een of andere manier ging hij akkoord met dit verzoek. Ik was geschokt. Ik dacht dat het een grap was toen iemand zei dat hij het ging doen... En toen opeens was hij er, verkleed als Tony. Hij moet een grotere basketbalfan zijn geweest dan ik me realiseerde," aldus Falco.

The Many Saints of Newark
Overigens ging James niet naar New York, maar naar de Miami Heat. De korte film schijnt verloren te zijn gegaan in het archief. Later dit jaar verschijnt wel de prequelfilm The Many Saints of Newark met Gandolfini’s zoon Michael als de jonge Tony Soprano.Bron: The Athletic

Lees meer over: The Sopranos, The Many Saints of Newark, Edie Falco, James Gandolfini

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws