'The Mandalorian' brengt ontslagen actrice mogelijk toch terug

Ontslagen actrice terug in The Mandalorian?

Gina Carano keert mogelijk terug in het derde seizoen van The Mandalorian, na haar ontslag.

Jim Pedd, 5 mei 2021 om 19:26

Disney besloot in februari afscheid te nemen van Gina Carano. De actrice had uitlatingen gedaan op sociale media die niet pasten bij wat Disney voor ogen heeft van zijn sterren.
Maar de fans van Carano voeren druk campagne voor haar (eventuele) terugkeer in The Mandalorian. Een petitie die voor dat doel werd opgestart, heeft nu zo'n 85.000 handtekeningen opgehaald en nu gaat het gerucht dat Disney bezig is met gesprekken met Carano.

Toch terug?
Het gerucht gaat dat Disney gesprekken voert met de actrice over een mogelijke terugkeer als Cara Dune in The Mandalorian. De gesprekken zouden nog in een vroeg stadium zijn en voor Carano is het nog niet zeker of ze wel weer terug wil keren.

Het klinkt ergens als een vrij bizar verhaal, maar tegelijk is het ook zo dat Disney bij Marvel-regisseur James Gunn ook eerst besloot hem op straat te zetten en vervolgens weer terug te brengen. De studio zou het misschien dus kunnen overwegen.

Hoe dan ook was het plan oorspronkelijk om Carano's Cara Dune een grote toekomst te geven in de Star Wars-franchise. Ze zou zelfs een eigen serie krijgen.
Bron: bounding into comics

Lees meer over: The Mandalorian, Cara Dune, Gina Carano, disney plus, Star Wars

Populair nieuws