Heel gaaf: Fans bouwen werkende jetpack uit 'The Mandalorian'

The Mandalorian-fans opgelet: dit wil je eigenlijk ook wel heel graag hebben.

Jim Pedd, 20-04-2021 17:22

The Mandalorian is nu twee seizoenen bezig en heeft heel wat hardcore fans gevonden. Hoofdpersoon Din Djarin is daarmee ook meteen verworden tot een icoon van de popcultuur.
Vooral zijn unieke versie van het traditionele Mandalorian-harnas beviel bij heel wat fans. Zo erg dat het populaire YouTube-kanaal Hacksmith Industries iets heel gaafs heeft gemaakt.

Werkend prototype
Het YouTube-kanaal heeft de laatste maanden meerdere props uit de serie in het echt nagemaakt. Zodoende kregen we een werkende vlammenwerper, blaster, speer, helm en zelfs het zitje van Grogu te zien. Maar nu is het hen gelukt een werkende versie van de jetpack van Din te maken.

Hieronder kan je zien hoe dat allemaal gedaan is:


Het eindresultaat ziet er behoorlijk gaaf uit en lijkt heel erg op wat we kennen uit de televisieserie. Een knappe prestatie dus weer van Hacksmith Industries.

Ondertussen werkt Disney+ aan een derde seizoen van de serie. iets dat echt gezien wordt als het volgende hoofdstuk in de franchise. Dat is pas te zien na het eerste seizoen van spin-off The Book of Boba Fett.
Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, Disney Plus, Hacksmith Industries, Din Djarin, Pedro Pascal

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie